Lys i mørketida

Jeg er så glad for at det finnes rikinger der ute som bruker noen av pengene sine på å glede andre!

Ta dette fantastisk, magiske treet som har kommet opp i Trettenparken på Filipstad ved Aker Brygge. Da jeg så det, ble jeg som en liten unge på julaften. Det kriblet inni meg, jeg småløp mot det, ropte ut min begeistring, tok på det, sto under det og tittet opp med store øyne og surret rundt som en halvdøsig flue som ble trukket mot lyset.

Helt magisk!

Jeg har hørt folk sutre over det som jeg og mange andre oppfatter som magisk. Om at prisen er for høy og at materialene er feil, men ærlig talt – har man ikke noe fint å si kan man holde munn. Avindsjuka er den styggeste sjuka jeg vet om, og hvis man ikke tåler at andre bruker sine penger som de vil, da må man gå en tur i seg sjøl. En lang og grundig tur.

At Hagen så dette treet, kjøpte det og ønsker å låne det ut til Oslo Kommune for å glede menneskeheten, det fortjener ikke annet enn applaus.

Dra dit å se på det. Kjenn på magien og sett pris på at noen gidder.

Det er dagens julekalenderglede.

XXX

Fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s