Magisk medvind!

Det er verken Libresse eller Red Bull som gir MEG vinger i alle fall, det er opplest og vedtatt for lenge siden – men i dag åpenbarte det seg noe som ga meg det. Vinger. Og følelsen av å få det siste dyttet opp bakken hjem.

Jeg tror ikke jeg våkna før sykkelen min hadde fått meg til Rortunet på Slemmestad, og da måtte jeg jo hjem igjen også! Tråkk, tråkk, tråkk… oppover, nedover, oppover.. jeg banna og var sur på meg selv for at jeg gidder holde på med dette, og mens jeg satt der og tråkka i min egen private, negative tankegang, hørte jeg at det kom en stor bil bakfra. Jeg er jo livredd for å få kjeft fra sure bilister, så jeg titta meg litt kjapt rundt for å se om jeg var i veien for noen (på gang-og sykkelveien, merk deg det) men det var jeg selvsagt ikke, klokka var jo kvart på seks på morran.

Det kom en russebuss snikende opp ved siden av meg, og jeg snudde meg for å se på den da jeg overraskende så noen blidfiser vinke og hoppe og klappe for meg innafor vinduene – og jeg ble så glad at jeg vifta med begge armene og holdt på å miste styringa. Og så begynte jeg å grine.

Jeg ble så glad for at noen heia på meg at jeg rett og slett gråt hele veien hjem. (Bittelitt sliten eller hormonell, kanskje?) Tårer fungerer dårlig med briller, allergi, sol og vind, men skit samma, jeg fikk vinger som frakta meg de siste kilometerne! (Som sagt er jeg alene på denne tiden av døgnet, ingen fare for å kjøre på eller skremme annet en sovende gjess som lurer i veikanten – det skjedde i går og det skjedde i dag.)

At en så «liten» opplevelse skal gi så mye glede! Jeg susa hjemover så tårene spratt og velta nesten av sykkelen da målet var nådd. 1,5 mil gjennomført og klar for ny dag.

Jeg har foreløpig løpt og sykla inn kr 750, – til forskning på ME, og til å være en latmark som ligger på sofaen hele vinterhalvåret må jeg si meg veldig fornøyd.

Og vet du hva? I dag var jakka mi bittelitt løsere i strikken over rompa.

Hah! Vinn-vinn!

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s