En milepæl!

I dag rundet jeg tusen kroner i min personlige innsamlingsaksjon! Det vil si at hittil i mai har jeg jogga eller sykla 105 km før jobb, og ME-foreningen kan se frem til å få en hardt ervervet (og svett og høyrød) sum til forskning på sykdommen. Tenk om mine kilometer gjør en forskjell!

Jeg holdt på å gi meg i dag. Jeg gråt nesten da vekkerklokka dura klokka fem. Og jeg bestemte meg egentlig for å sykle til Vollen og tilbake bare for å ha gjort noe – men da jeg kom til Vollen hadde jeg jo våkna! Og da var jo alt helt greit igjen – så jeg svingte brått til høyre og peila meg mot Heggedal. Det som er bra med å ikke huske veier (og å være litt i svime så tidlig på’n) er at jeg ikke har noen forutinntatte holdninger. Ikke husket jeg at det er en eneste lang motbakke fra Vollen og nesten opp til Yggeset. Og den er ikke akkurat slak heller!

Men jeg kom meg opp den (flerfoldige) kilometerlange bakken – helt uten å stoppe (stolt, stolt, stolt!) og jeg kom meg til Heggedal og til Asker og hjem til Vettre uten å stoppe og hele turen tok 45 minutter og innkasserte 13 km.

Fra å ha en følelsesmessig forferdelig start på dagen til å føle meg sterk og stolt og sprek!

Ska sei.

Jeg begynner å tro at trening har en større mening.

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s