Julefred

Freden har senket seg over Askelien og konemor og jeg ligger under dyna på sofan og ser på jule-TV og drikker julebrus.

Jul i eget hus. Snøen ligger utenfor, pinnekjøttet fra Tyinlam står klart til å settes igang og juletre er pyntet.

Ekte idyll.

Idyll med en liten bismak. Fordi jeg vet selvfølgelig at ikke alle er like heldige som meg. Samtidig så er det viktig å tillate seg å omfavne det fine som en tross alt står midt oppi. Tillate seg å være glad for det en har – uten å få dårlig samvittighet. For det kan man faktisk få på en slik dag og under en slik høytid, når man ser forskjellene og føler seg som en av universets heldige utvalgte.

Jeg vet at under all idyllen ligger det historier. Ingen går gjennom livet uten å kjenne på sorg, utmattelse, engstelse, fortvilelse og uro. Ingen er ikke alltid bare det ene. Ingen har bare rosa sukkerspinn rundt seg.

Jeg ønsker DEG ei god jul. Jeg ønsker DEG fred i hjertet og ro i magen.

Jeg ønsker DEG alt det beste for høytiden.

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s