Morgengull 

Jeg blir litt gladkristen hver morgen, jeg. Når sola skinner, sjøen ligger blikkstille, hakkespett, rådyr og ender kvekker og hakker og tusler rundt, det er jo som er lite eventyr. Og så blir jeg ekstra glad fordi jeg HAR alt dette rundt meg. Jeg bor midt i eventyret! 

Jeg kan stå opp, kle på meg og gå rett inn i skogen. Ingen ser meg. Jeg ser ingen. 

Jeg hadde aldri greid disse selvutfordringene hvis vi fortsatt hadde bodd i byen og jeg måtte bry meg om noe annet enn det å gjennomføre. 

I dag opplevde jeg, i tillegg til dyrelivet, en som satt i morgensola ved et naust og klimpra på en gitar. Det så ut som en nydelig start på dagen – tenkte jeg, før jeg slet meg opp monsterbakken og trodde jeg skulle besvime. Men jeg gjorde det ikke. Ikke andre gangen heller. 

Selv om det gjør vondt å stå opp og vondt å komme igang og vondt å gjennomføre, føles det så utrolig deilig etterpå.

 Jeg er glad jeg vet det. 
Og jeg er glad det er fredag, for det betyr to dager fri fra vekkerklokka og to dager hvile for kroppen min. 

God helg! 🙂


xxx

Fru Perez 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s