Purpurfargen

«Jogging er for tynne mennesker!» Disse bevingede ord var det en meget velutdannet mann som sa til meg en gang. Jeg skjønner jo hva han mener, for jo tyngre du er jo tyngre er det å løpe. Og jo vondere er det, både for kropp og knær. Så egentlig (også ifølge den velutdannede mannen) burde man gå ned noen kilo før man begynner å jogge. Altså slanke seg. 

Jeg har ikke tid til å slanke meg først. Jeg vil kombinere! Når jeg presser meg opp og ut så tidlig på morran, for å gjøre noe jeg egentlig ikke liker, da vil jeg også bli fortest mulig ferdig. Seigpining er ikke min greie. 

Resultatet av jogging er lilla ansikt. Et lilla ansikt som foreløpig beholdes i minst en time etterpå. 

Om det er enkelt å sminke et lilla ansikt? Ikke særlig. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan foundation og rouge har lagt seg, men litt spenning i hverdagen må man jo ha? 

Og innerst inne er jeg stolt av fargen, jeg vet jo hvorfor jeg har den. 

God torsdag! 🙂 


xxx

Fru Perez 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s