BadeAnne

Jeg tror ikke det er uten grunn at den eneste tatoveringen jeg noen sinne bare måtte ha, er ei havfrue. 

Jeg elsker å bade! Jeg kan rett og slett ikke forstå de som sier at de ikke har badet i sjøen på mange år. Som er i Syden uten å bade. (Hæ?) Som på en solskinnsdag greier å gå forbi den friske, blanke, rene sjøen vi har her hjemme, uten å bli fristet til å hoppe uti, og gjør det.

Årets første bad tok jeg i slutten av mars. Alt for tidlig selvsagt, men det var den helga jeg trodde sommeren kom. Dagen etter lå snøen igjen. 

I dag tok jeg sjansen på nytt før kuldegradene eventuelt kommer igjen. Levva livet her og nå. 

Jeg lista meg uti og svømte rundt, og ja – det var litt kaldt, men å sitte i sola og tørke etterpå og se på speilblank sjø, østers og småfisk og et forelska par med kaiakk som padla forbi, det gjorde det mer enn verd det. 

Mulig de med kaiakken trodde jeg var en strandet hvit hval (eller ei kvit kveit, som Odin Jensenius ville sagt, uten fiskekobling forøvrig) men da har de i allefall noe å fortelle ved middagen i kveld. 

Og jeg har noe å blogge om. 

God lørdag! 


xxx

Fru Perez 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s