Fru Hvalstrandfestival!

Hurra! Jeg vant to festivalpass til Hvalstrandfestivalen som går av stabelen i helga!

Jeg ELSKER å vinne. Uansett hva det er jeg vinner, forresten. Den følelsen det gir å være en heldiggris for en stakket stund, gjør at jeg blir helt surrete av fornøydhet.

Grunnen til at jeg vant denne gangen er selvsagt knipsefingeren min sin skyld. Det at jeg alltid tar bilder av alt jeg ser på min vei og deler med andre der ute i verden. Sosiale medier i praksis, med andre ord: Ta bilde, del, skriv, tagg, spre, del, delta, vinn. Jeg tagget et bilde på Instagram med #askeravisen og til min store glede likte de det.

https://www.facebook.com/Hvalstrandfestivalen

Neida, det ER ingen stor greie. Sånn sett i sammenheng. Det er ikke Lotto eller en ny bil, men det gjør faktisk ikke noe. Det er FØLELSEN jeg snakker om, og den tror jeg er god uansett hvor stort det man vinner er. Det er mulig følelsen er større jo større premien er, i så fall kommer jeg til å ta HELT av den dagen jeg virkelig vinner. La oss nesten håpe at det ikke skjer.

Uansett  – Hvalstrandfestival! Dette har jeg gledet meg til SÅ lenge! Det er et fantastisk tiltak og en stor happening for bygda og «nabolaget». Jeg er ikke noe spesielt flink til å være festivaldeltaker og har avtalt for lenge siden at vi skal ligge å duppe på fjorden i morgen og høre på Bo Kaspers og Morten Abel, men jeg tror jaggu meg at jeg tar på slagstøvlene og olashortsen (for det er det man må ha på, ikke sant?) og tar en tur på lørdag. Jeg tror at både Vamp og Karpe Diem blir veldig glad for å se meg.

Hurra for festival og hurra for vinnerlykke!
Sees vi?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s