Fru Festivalberuset

For ei fantastisk helg! Sol, vin, venner og GOD musikk fra morgen til kveld – og gjerne litt lengre også. At Hvalstrandfestivalen ble en ubetinget suksess tror jeg alle som var der kan skrive under på. Det var helt sikkert ett eller annet ubetydelig som ikke funket 100% men pokker heller: Det var finvær, artistene sang rent og det var kjærlighet i lufta langt ut i fjorden.

Jeg kom meg aldri på land jeg. Billettene jeg vant var jeg snill og ga bort og jeg sanket dermed ganske mange plusspoeng som jeg skal utnytte ved en senere anledning. Jeg ble værende ombord i Sirius og trampet fornøyd takten til Bo Kaspers sammen med 60 andre båter som lå og duppa, sa «ship o hoi» til Bjørn Eidsvåg da han putret forbi på vannet, prøvde å overdøve Turboneger med høylytte politiske diskusjoner, jeg ble plutselig fan av Big Bang i løpet av kvelden, jeg sang med innlevelse sammen med Karpe Diem da Tusen tegninger smøg seg inn i kropp og sjel – og felte en tår fordi alt var så vakkert.

Neste år skal jeg jaggu melde meg som frivillig. Tenk å få være med å arrangere noe sånt da? Det må da bare være DEN godfølelsen når siste gjest har forlatt åstedet og terningkastene blinker fornøyd i avisa?

Gratulerer til alle som var med og gjorde dette til ei fantastisk helg – jeg ble faktisk nyforelsket i Asker og enda mer glad for å bo her, på grunn av det dere fikk til. Jeg trodde ikke det gikk an å bli mer glad i ei bygd, men der ser man. Man skal ikke tro noe som helst lengre: Jeg trodde nemlig også at jeg ikke likte festivaler, men dere vekte den delen av hjertet i meg – selv om jeg satt på utsiden av gjerdet. Neste år skal jeg innafor.

Takk! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s