Fru Hjemmekjærlighet

I går utnyttet vi finværet alt vi kunne. Etter tropestorm på lørdag (som var en helt fantastisk opplevelse – jeg ELSKER uvær og skrev euforisk på Facebook etter å ha vært ute i loddrett regn og vind at jeg egentlig burde jobbet som værvarsler. Jeg burde bo i et fyrtårn ute i havgapet og se på lyset, mørket, skiftingene, sola, torden, lyn, vind, pøsregn – alt det der som er så fantastisk å stå midt i – og fange alt i poesi, malerier, bilder og videoer og dele med resten av verden.  En vakker dag. Når jeg blir pensjonist kanskje?

Nu vel, på søndag var det altså bare å finne frem badebuksa og sykle ut på Kuodden for en forfriskende dukkert. Det er (som sagt mange ganger før) veldig overraskende at ikke flere bruker denne perlen, men helt greit for meg for da slipper jeg å ligge i kø sånn som de gjør på andre siden av bukta.

Spiradammen

Konemor og Børre på sykkeltur

Trillinghusene som ligger her er så fine – de må ha et helt fantastisk lys og en nydelig utsikt! 

Velkommen til Kuodden – her er det bare å ta med seg picknickofferten sin og slå seg ned. 

Mens vi  nyter albuerommet på den kommunale stranden,  kan vi titte misunnelig over på Konglungen og alle de vakre eiendommene med privat strand.

Børre skulle veldig gjerne bodd der ute på tuppen, men da må mødrene vinne i lotto først. Vi vil jo selvsagt gjerne gi hunden vår alt han ønsker seg!

Seilbåtkø i Oslofjorden
Vakre, vakre Asker og Vettre og Konglungen og Oslofjorden og Norge. 
Takk for at jeg bor her! 

3 kommentarer om “Fru Hjemmekjærlighet

  1. Hei.
    Børre ligner så mye på Sofus (søstra mi sin Cavalier) at jeg blir helt matt. Men det var ikke det jeg skulle skrive om. Jeg ser på ene bildet at Konemor sykler med Børre. Det har jeg veldig lyst til å gjøre med Sofus men vet ikke helt hvordan jeg skal starte treningen. Hvordan gjorde dere det? Ser også at hun ikke bruker Springer eller noe slikt, var det et bevisst valg eller har det bare blitt slik?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s