Fru Bruktfunn

Endelig fredag! Er det lov til å si det når jeg har hatt ferie i fire uker og nå har jobbet fem dager? Ja det er det. Det er så stille her og der ute i verden at jeg nesten skvetter hvis noen prater til meg. 
I helga skal jeg skåle i mine nyinnkjøpte og brukte krystallglass. Jo, jeg har stopshop på slike ting også, men «noen» har vært litt uheldig å knuse de fleste glassene i skapet så det var faktisk helt legitimt å kjøpe nye. Og når de er brukt i tillegg er det innafor.
Glassene kjøpte jeg i Kirkens feltarbeids bruktbutikk i Asker. Det er rett og slett en liten skattekiste og fordrer god tid. Nå har de fått et eget rom med bøker også, og er du like glad i følelsen og lukten av en bok som det jeg er, synes jeg at du skal ta deg en tur. Har du noe du ikke trenger lenger, kan du ta det med deg dit og spørre om de vil ha det istedet for å kaste det. 
Gode gjerninger gir glade hjerter. 
Fin helg ønskes! 

4 kommentarer om “Fru Bruktfunn

  1. Fine, brukte glass er helt klart innafor. 🙂
    I dag var vi to mennesker på kontoret og da telefonen ringte kl. 14:18 slo det meg at det var den første telefonsamtalen jeg hadde i dag! Stiiiille. Men fra mandag av braker det løs igjen for meg så ja, fint det er fredag og lade-tid. God helg.

    Liker

  2. For et flott sommerbilde! Litt nytt må man unne seg iblant, særlig når man har et reelt behov for ting, og særlig når man velger brukt! God helg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s