Fru Hundeliv

Børre har hatt det fint i sommer. Han har bare snusa rundt, sola seg, kosa tett inntil, gravd hull i plena, spist godis, badet og gått tur. Akkurat som et hundeliv skal være. 
Det som ikke er som det skal være, er ørene hans. Han har vært veldig sensitiv der helt siden vi fikk ham, og det er et sabla strev å få gredd ham. Vi har sjekket for ørevoks og midd og slike «vanlige» ting, men uten resultat og nå virker det som om han hører ganske dårlig. I går skulle han derfor til Oslo Dyreklinikk for å undersøkes skikkelig. 

Jeg kledde meg i svart og tok med den nye skinnveska mi for at mor og sønn skulle matche i fargene. Vårt billøse liv fordrer utstrakt bruk av buss, også når den firbente skal ett eller annet sted. Lille B var heldigvis flink gutt og satt og titta ut bussvinduet hele veien til Oslo – uten å si et pip. Etter en tur med t-banen (som ikke var spesielt interessant og derfor fremprovoserte en litt rastløs tilstand) kom vi til klinikken. Der fikk vi beskjed om at øreundersøkelsen ikke kunne gjennomføres likevel fordi veterinæren ikke hadde lest rekvisisjonen godt nok. Da ble vi ganske sure begge to og Børre kjeftet høyt.  
Heldigvis er det ingen på jobben min som er hyperallergisk mot søte hunder, så istedet for å bli innlagt på Ensjø eller dra hjem igjen, tok vi banen til Ullevål Stadion. Han fikk sitte i den fineste stolen og var veldig hjelpsom hele dagen. 
På vei hjem møtte vi pøsregnet og ble gjennomvåte mens vi ventet på bussen. Som den lykkens oster vi var denne dagen var det lang kø ut av byen, bussen var helt stappfull og sjåføren en av de som elsker å gi gass, bråbremse og svinge krapt og ofte – noe som førte til at vi begge to ble grønne i ansiktet av surstoffmangel og bilsykhet.
Sett bort i fra et par ting var vi enige om at vi hadde hatt en grei dag, men at det å komme hjem igjen var det beste som kunne skje oss. Vi feiret med å løpe rundt og rundt og rundt mens vi jublet høyt – og så spiste vi og sovnet. 
The end. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s