Fru Første Mai!

Sol, fuglekvitter, flaggheising og ENDA en tidlig joggetur! (Ja jeg vet, det er helt utrolig. Og litt skummelt. Jeg ser tendensene til en sporty blogg og det vil jo gå utover mitt gode navn og rykte som offisielt godkjent latmark.. Meget bekymringsverdig.) 
Pelle er i så god form om dagen at han fikk være med rundt Spireodden hvor han fikk årets første lovlige bad, og så så lykkelig og glad ut da vi kom hjem at hundemammahjertet strålte. Han er inne i en god periode i syringomyeliahistorien sin, og ingen ting er bedre enn det. 
Venninner med barn og hund og vogn og sykler og kaffe på termos og glutenfrie vafler dukket opp, og jeg fikk min andre tur ut til Spirabukta hvor vi lå langflate i fjæra og ble solbrente hele gjengen. Helt fantastisk tidsbruk av en helt fantastisk dag!
På vår vei gikk vi forbi denne flotte fletta! 

Oslofjorden på sitt beste, og det er enda en hel sommer igjen!

I love it! Jeg skal aldri flytte herfra. Det går bare ikke an. Dette er tjue tusleminutter hjemmefra og det er alt for vakkert til å ikke oppleve år etter år. 

Skulle gjerne hatt en bitteliten båt som vi kunne tøffa rundt på fjorden med.

Den første fjordduppen av tærne, gjett om det var stas!

Liten fot i en stor verden.

Spirabukta – paradis på jord både for fisketurer, badeturer, joggeturer og helt vanlige turer.

Jordene på Løkenes gård begynner å bli grønne, trærne begynner å bli grønne – snart ER sommeren her!

Tøysetantenes vakre prinsesse i farta! Jeg har allerede donert mine gamle piggsko til henne, dette blir et friidrettsfantom!
Enda en vakker dag er over i fru Perez rosa liv, det er nesten til å bli litt gladkristen av og det er sikkert noen som synes det blir for mye av det gode, men det får jammen meg bare være! Det er så MYE å sette pris på – rett ved nesa på oss, og jeg skal faktisk bli enda flinkere til å nyte det og alle de fine menneskene jeg omgir meg med.
Livet er for kort og skjørt til å ikke nyte hvert sekund, det får vi dessverre bekreftelser på hver eneste dag. 
GOD kveld ønskes! 

6 kommentarer om “Fru Første Mai!

  1. Herlig, herlig dag! Jeg starta med en joggetur (veldig fornøyd med det) og så har vi pusla rundt huset, vaska terrasse og utemøbler, luka i bedene og sånne kjedelige ting. Men belønningen var fine venner på spontan grilling. Ååå, så flott.

    Liker

  2. Så fine bilder! Ja, gårsdagen var virkelig en perle av en forsommerdag. Vi fikk nytt dekke på balkongen oppe – et lenge tiltrengt prosjekt ble endelig fullført. Ogd e første pelargoniene er på plass.

    Ha en fin 2. mai også!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s