Fru Morgentrim

Her er gærneheia som var ute og jogga FØR jobb i dag. Ja du leser riktig. Klokka ringte klokka seks og jeg spratt ut av senga, jogga rundt Spiraodden, fiksa meg og dro på jobb. Hva jeg glemte? Å strekke ut. Jeg er helt utrolig dårlig på å strekke ut, sånn generelt, men denne gangen resulterte det i at jeg ser ut som ei gammel kjerring istedet for den atletiske førtisen jeg tross alt er!

Her er et lite strømpebevis på at jeg snakker sant, selv om strømper i seg selv ikke kan overbevise skjeptikerne. Første gang jeg så disse i butikken, ble jeg veldig glad – jeg har nemlig alltid hatt problemer med høyre og venstre! Da jeg kjørte opp skrev jeg H og V på hendene mine sånn at jeg ikke skulle stryke. På testoppkjøringen kjørte jeg nemlig til venstre da kjørelæreren sa høyre, og det var ikke særlig moro. Det hjelper ikke å ha klokka på «riktig» hånd heller for jeg har forstått at jeg alltid har hatt den på feil, og da blir jeg jo bare enda mer forvirra når noen begynner å snakke om høyre og venstre.  
Men tilbake til sokkene: Kan noen forklare meg meningen med høyre- og venstrestrømpe? Formsydd og perfekt, er det det? Snubler jeg om jeg tar dem på feil fot? Jeg klør i nysgjerrigheten etter å prøve, men ettersom jeg er litt overtroisk så skjer sikkert akkurat DET om jeg tar dem på feil. Og jeg kan ikke spolere karrieren nå som jeg er i gang! 
I dag sto morgensola opp en time før meg. Kl 05.08 tittet den inn soveromsvinduet vårt, og en time senere var jeg ute og putra i bakkene. Det er nesten så jeg ikke forstår det selv, men det ER faktisk sant. 
Ha en NYDELIG dag! Nyt solstrålene, det er visst lenge til neste gang.  

4 kommentarer om “Fru Morgentrim

  1. Tusen takk for at dere «heier», det var hardere enn jeg trodde! 😉
    Og Anita, det er dessverre ikke utsikten fra soverommet mitt (OM BARE!) men det er rett rundt svingen. Det hjelper det også! 🙂

    KLEM til dere! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s