Fru Vinterglimt

Vakre Esviken. I følge Wikipedia er dette «en fredet lystbolig og tidligere landbrukseiendom i Konglungveien 117 i Asker, mellom Vettre og Konglungen. Huset har en dam og en vakker hage rundt seg. Ned fra huset går en gresslette til sjøkanten, hvor det er brygge og badehus. Kyststien går rett forbi huset.»

Spirabukta. Like nydelig enten det er vinter eller sommer.

 Vinteidyll på jordene

 Løkenes Gård. 

 Pelle på tur, alltid like glad!

Askelien i februarsol.

___________________________________________________________

Røde kinn etter lang tur i skog og langs sjø, strålende vintersol og fuglekvitter i buskene. Snart er skuldrene mine der de hører hjemme, hjertet har fått hvile, jeg puster med magen og kjenner helt ned i lilletåa at jeg har det bra.

Jeg ønsker alle en riktig GOD torsdag, og for flere vinterglimt og himmelske bilder anbefaler jeg en titt innom den fine bloggen til Petunia.

20 kommentarer om “Fru Vinterglimt

 1. Herlige vinterbilder.
  Begge foreldrene mine, og besteforeldrene mine på morssida, har gått på postskole på Konglungen, til forskjellige tidspunkt. De trivdes i de fine omgivelsene alle 4. Vakkert sted 🙂

  Liker

 2. Takk, så hyggelig! Og så moro at det var postskole der ute, det visste jeg ikke.
  Vi går tur utover så ofte vi kan, jeg er enig med deg, det er et vakkert sted.

  God helg! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s