Fru Hun som sykler

En bitteliten oppussing på bloggen må til. Jeg greier aldri bestemme meg for hvilket bilde jeg skal ha i headeren – noen ønsker? Eller tips?

Jeg sitter og ser på bilder fra sommerferier i inn-og utland, drømmer meg bort og gleder meg til sola blir så sterk at det drypper fra taket og liljene dukker frem. Samtidig så er jeg veldig glad i vinter og snø, men det er liksom ikke noe man sitter og drømmer seg bort i? I alle fall gjør ikke jeg det. Er man vokst opp på fjellet i Barteland med verdens lengste vintre, lærer man fort å drømme om varme og sol.

Da jeg oppdaget syklene bak huset, ble jeg nesten lei meg. De har stått rett under takrenna og ser ut som ismonstre. Jeg vurderte å ta dem med inn på badet for å få litt liv i dem, men så tok fornuften meg og ved nærmere ettertanke tror jeg at jeg må sette dem på parkeringsplassen. Det er jo så tomt og bilfritt der. De kan stå der i vintersola og kose seg – og som en liten bonus (både for dem og meg) : Det kan hende jeg husker å bruke dem.

Jeg skal nemlig bli «Hun som sykler».

God onsdag!

3 kommentarer om “Fru Hun som sykler

 1. Jeg har fått meg nyyyy sykkel, eller…ny for meg 🙂 En grønn DBS fra…tja..begynelsen av 80 tallet. Med skjørtebeskyttelse, sideveske, refleks som slåes ut til siden og…sidespeil! 🙂 Akkurat passe tung, så jeg SLIPPER å sykkle opp vikabakken. Sykkelen MÅ trilles opp bakken. ( liker ) Min «gamle» sykkel er av det supermoderne slaget som en aaaaaaaaaaldri har behov for å gå av…noe jeg syns er veldig slitsomt!!!! Så om dere kommer nordover i sommer er det bare å si ifra,så kan vi ta en liten sykkeltur…helst til nermeste kafe!! 🙂
  Anita 🙂

  Liker

 2. Den sykkelen høres fantastisk ut Anita!

  Vi tar med syklene på toget og kommer oppover til sommeren, jeg har alltid hatt lyst til å besøke deg så da må vi nok prøve å få til det først! Før kafeturen! 🙂

  KLÆM!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s