Fru Fredagsfristelser

Portvin & te slår aldri feil – og sammen med cupcakes fra Krisine`s Franske Fristelser er det ikke til å unngå at vi havner i den «tantete»-kategorien. Det får så være. Kos er kos!

SJØVEIEN – ny og nydelig fiskebutikk i Asker sentrum. Skagenrøren anbefales på det varmeste! 

Fersk fisk i fiskedisken – jeg blir sulten bare av å se på bildet jeg tok inne hos Sjøveien. 

Rosa cupcakes til en rosa prinsesse uten rosablogg! 
Disse fant jeg på Meny – og de smakte faktisk bedre enn de franske fristelsene (de var alt for tunge og kompakte i bunnen). Jeg har dog enda til gode å finne en som smaker like godt som den første cupcaken jeg smakte: Med oreokjeks i bunn og en rød glasur som så himmelsk giftig ut at jeg ikke greide å motstå den.
Noen som vet hvor man får kjøpt de beste forresten? Ikke si Deli de Luca, jeg kjøpte fire stk der en gang og de kunne jeg knust beina til noen med om jeg hadde brukt den som våpen. (Og ikke si at jeg kan lage selv, for det kommer aldri til å skje.. Tror jeg.) Jeg vil KJØPE! Dette er en jobb jeg gladelig betaler for at andre kan gjøre. 
GOD fredag ønsker jeg i alle fall, med eller uten søstsaka! Her skal The Voice heies frem mens vi nyter av havets gleder, en perfekt kveld i Askelien med andre ord. 

7 kommentarer om “Fru Fredagsfristelser

 1. Du må heie på Dag Brandth på The Voice i kveld! Du kjenner han sikkert igjen fra det glade 80-tall, og han er en tidligere kollega av meg. Herlig gutt med fantastisk stemme! 🙂
  God fredag 🙂

  Liker

 2. Hvaaaa? Han fra Shatoo? :)) Gjett om vi skal heie, han hang jo på jenterommet og fikk sikkert kjærlighetsbrev fra meg også, hahah!

  Takk for tips og god helg ønskes! 🙂

  Liker

 3. Jupp, han fra Shatoo 🙂 Godt å se at det er fler enn meg som fremdeles kan det band-navnet 😉 Nå kjente jeg han ikke den gangen, men jeg kjenner han nå, og han er en vakker sjel!
  Bare koselig, og takk det samme! 🙂

  Liker

 4. de beste cupecake jeg har smakt spiste jeg på fariytale cupcakes i Trondheim i sommer…..jeg prøvde noen her på lørdag og ble skuffet – slik tung smørkrem kan jo jeg også lage – den lette toppingen til fairytale er abre fantastisk!! De fra Meny snakket mamma om også;-)

  Liker

 5. Jeg kom plutselig til å tenke på at mammma laget noen sinnsykt gode til bursdagen min i fjor! I år blir jeg jo 40 – tipper de blir ENDA bedre denne gangen! 🙂 Hurra!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s