Fru Liksomtante

I går var det ikke bare verd å feire at det nå er tre måneder til MIN store dag, det var også min skjønne lille venninne Helenas etterpådåpskakelag.

Det er sjelden jeg blir SÅ betatt av et lite menneske (no offend alle der ute, you know I love you!) men det er noe spesielt med denne lille vakre krølltoppen. Hun hadde en historie allerede da hun kom hit. Hun hadde allerede en liten personlighet og noen bablende ord, to store brune øyne som smeltet alle hjerter, hun var straks ett år og tok tantene med storm.

Første gangen jeg møtte henne, begynte jeg å gråte og hver gang vi møtes nå, kjenner jeg hvor forelsket jeg er og har bare lyst til å kidnappe henne og aldri slippe. Det vil si, helt til bleia lukter mistenkelig eller sirenen begynner å ule. Da er det greit at mor eller far kommer. (Selvsagt tåler jeg både bleier og gråt, jeg bare tøffer meg litt.)

Jeg gleder meg til å følge henne fremover, sammen med hele den lille store vennegjengen vi har blitt i Asker. Åtte tanter, med og uten partnere, et fotballag med barn, en haug med katter og hunder og alltid – uansett tid på døgnet, tid til hverandre på en eller annen måte.

Venner er familien man velger selv. Takk til den som fant opp disse ordene, de inneholder en stor sannhet.

God tirsdag! 🙂

3 kommentarer om “Fru Liksomtante

  1. Og Helena er utrolig heldig som har så flotte tanter i nabolaget!! Tanter hun kan komme på besøk til, og både få og gi masse kjærlighet til ❤ Og det vet jeg hun er helt enig med mamman sin i 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s