Fru Tidsnød


Dagens blogg er i papirutgaven av Budstikka, og selv om den ikke er verken banebrytende eller spesielt spennende, er det likevel veldig moro for en hobbyblogger å se seg selv på trykk. Her startet dagen med undertegnede i pysj, på stuegulvet, med mooves like Mick Jagger. Pelle fikk antagelig sjokk for han la seg til å sove igjen.

I dag er det ett år siden jeg fikk meg ny jobb! Hurra og takk for det, selv om jeg forbannet det litt da jeg i går kveld sto på Maxbo og smisket for småguttene for å få dem til å sage plank for meg. (Jeg fikk det som jeg ville til slutt og tro meg, dette emnet blir det en egen blogg om!)

Livet er BRA det, selv om tiden er i knappeste laget om dagen. Det gjelder å nyte de små stundene MELLOM!

God lørdag 🙂

**********

For et år siden på denne tiden, satt jeg hjemme og var det jeg likte å kalle en glamourhusmor. Jeg var mellom jobber og hadde all verdens tid til å henge på kafe og i sosiale medier. Jeg hadde til og med tid til å ha så god tid at jeg utsatte ting, og ikke minst: jeg hadde tid til å fordype meg i temaet TID.

Jeg har for så vidt stort sett alltid tatt meg tid til å gjøre det jeg har lyst til. Til å bruke tiden på viktige ting og uvesentligheter. Til å irritere meg over at folk ikke har tid til ting. Jeg har sågar vært så storkjefta at jeg har ment at de ikke prioriterer riktig, de som ikke har tid til å ta seg tid.

Snakk om å bite seg selv i halen. Her skal kamelene svelges hele og med ekstra store pukler som setter seg på tvert i halsen skjønner jeg. Av alle livsnytere har tiden MIN plutselig blitt det jeg har MINST av!?

Dagene mine i frihetens sus og dus tok brått slutt i november i fjor, og kanskje kan man si at det nettopp var fordi jeg tok meg tid til å bruke tid på prosessen det er å finne seg noe nytt og meningsfullt å fylle dagene med, at glamourlivet tok slutt. Noen der ute fanget opp bloggen min, kalte meg inn til intervju og ga meg jobben jeg nå legger all min tid og energi på å gjøre bedre enn jeg noen sinne har gjort tidligere.

Disse glamourhusmordagene lærte meg noe viktig: Pust mens du kan, ikke utsett ting til i morgen og aldri, ALDRI kritiser folk for hva de bruker tiden sin til.

Plutselig er du en av dem du tidligere kritiserte, og kameler smaker ikke særlig godt. Selv ikke med ketchup på.

Nyt dagen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s