Fru Luksuslatmark

Nydelig avslappende søndag! Etter en lørdag som endte i migrene, men som heldigvis gikk seg til slik at jeg fikk smakt på den deilige maten vi ble servert i Kolsåslia, var det veldig godt å våkne frisk og fin i dag – med et par nye joggesko stående på stuegulvet og vente på meg.

Disse beige Reebook Easytone med puter under sålene (og gullstriper på sidene) skal nå utrette mirakler med min korsrygg, dårlige blodsirkulasjon, opphengte pust og stive muskulatur. Som jeg sa til konemor i dag tidlig: Jeg har ståltrua på placeboeffekten til disse skoene! Og ikke nok med at de skal utrette mirakler med kroppen, de ser jo til og med fine ut!

Nå er jeg langt i fra en joggeskojente, men disse ser ikke så joggeskoete ut så jeg tror det skal gå bra. De matcher et par skjerf og noen jakker jeg har, så da er det i grunn greit. Jeg har til og med bestemt meg for å bruke dem til skjørt og jeg vet det er litt «Mette-Marit på 90-tallet», men det bryr jeg meg ikke så veldig mye om, hovedsaken er at jeg får brukt dem på jobb. Og så lenge de ikke har stoff som ser ut som netting, skal jeg greie å bruke dem som bare det.

Jeg har noen av de med nettingstoff også, (Selvsagt har jeg det, jeg tror jo hver uke at jeg skal bli en jogger igjen..) men jeg bruker dem helst når ingen ser det. Jeg er altså 1) Veldig utrendy som bruker joggesko til skjørt 2) Veldig jålete som ikke kan gå hjemmefra uten at noe matcher 3) Veldig forfengelig som ikke kan vise meg offentlig med joggesko med nettingstoff og 4) En joggeskojente i skapet – i og med at samlingen nå strekker seg til fire, fem par – som kun blir brukt når jeg pusler i hagen.

Luksusproblem har vi alle og jeg oppdaget plutselig mitt. At det skulle være at jeg har alt for mange joggesko kom litt overraskende på, må jeg si.

Jeg må vel begynne å bruke dem til det de skal brukes til, da? Nå har vi jo endelig fått gatelys utenfor her også, så nå er det ingen som helst unnskyldning til å ikke jogge ut til Konglungen og tilbake.

Er det nå jeg skal ønske meg en meter snø over natta? Sånn at jeg er sikker på at jeg slipper begynne å bruke joggeskoa og kan være en latmark med god samvittighet til våren kommer?

Tror det.
Kom snø!

God søndag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s