Fru Søndagskos


O herlige sløve søndag! Og så regner det i tillegg, slik av vi slipper å gjøre noe ute – det er jo ikke til å tro! Det passer meg egentlig ganske godt her jeg sitter med bihulebetennelse, migrene, hoste og generell slapp allmenntilstand. Alt jeg har orket gjøre i dag er å lage deig til hjemmelaget pizza og å lufte Pelle. (Som nekter å gå ut alene når det regner.) Jeg trøster meg med at det sikkert blir bedre i morgen.

I går fikk jeg roser av kona, helt uten grunn og helt ut av det blå. Fine, fine roser som står og pynter opp i spisestua. Å få blomster når jeg slett ikke har fortjent det, er et av livets mysterier som jeg helt klart kan lære meg å leve med.

Ha en avslappende søndag der ute! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s