Fru Avslappet


Det er helt på sin plass med duskregn og tåke i dag – en perfekt anledning til å ikke gjøre noen ting som helst og bare lese alle aviser, oppdatere meg på nye Facebook, lese alle bloggene jeg ikke har lest, sjekke alt som har gått meg hus forbi på Twitter og alt annet av slike VIKTIGE ting jeg har gått glipp av i turbouka som har vært.

Jeg burde støvsuget og vasket, jeg burde stripa håret, jeg burde hengt opp klesvasken, jeg burde gredd Pelle og jeg burde vasket opp. I stedet gjemmer jeg meg inne i spisestua, ser ut på gul skog og lav tåke og later som om alt jeg egentlig burde gjøre, ikke eksisterer. Jeg kan jo late som i alle fall. Jeg vet jo at jeg kommer til å gjøre alt jeg ramset opp, men bare ikke enda.

En kaffekopp til.
God lørdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s