Fru Varmepumpe


I dag tidlig klokka sju fikk vi besøk av en varmepumpemann på befaring. Litt i tidligste laget kanskje, men greit med alt som er unnagjort! Flaks for ham så rakk jeg å spise litt og få meg et par kopper kaffe, jeg har jo en tendens til å være bittelitt muggen en liten time etter at jeg har stått opp.. Han tok en titt og kom med et tilbud, så nå skal jeg slå meg løs på nettet for å se om det finnes noe jeg kan sammenligne med.

Den han ga tilbud på var av typen LG (Nordic Art Cool, se bilde) og var en sånn liten smal sak som skal festes oppe under taket. Helt greit for meg å ha den utenfor synsfeltet i alle fall, det er jo ikke akkurat noe vakkert «møbel». Det er nesten sånn at jeg ikke har lyst på det engang, fordi det ser så kjipt ut – og det får meg til å føle meg forferdelig voksen og økonomisk fornuftig.

I tillegg har jeg jo selvsagt glemt hvor kaldt det var her inne når det var 25 minus ute (og da fungerer de vel heller ikke så godt disse pumpene?) så i skrivende stund har jeg ikke lyst til å bruke penger på dette i det hele tatt. På den andre siden sier jo alle at vi vil få et helt annet hus og inneklima, og det frister jo å kunne gå rundt med bare tær selv om det er minus ute… så vi får se hva det blir til.

Hvis noen har noen tips i forhold til varmepumper, er det bare å komme med dem!

Nå skal fruene ha ribbe og hjemmelaget potetmos til middag. Konemor har laget en «ikkejulete» ribbe, med urter og godsaka i, så jeg er spent på om jeg fortsatt kan si jeg er en ribbeliker, eller om det faktisk var mamma OG julen sin feil at jeg synes det var godt sist jeg smakte det. Jeg ER altså litt muslimsk når det kommer til svinekjøtt. Men ingen skal si at jeg IKKE prøver! Jeg tipper jeg kommer til å spise av hjertens lyst. Om ikke annet skal jeg spise potetmos til det tyter ut av ørene. Jeg har blitt helt utrolig allergisk mot rå potet, og etter å ha skrellet, hosta, nyst, tørka tårer og banna der inne på kjøkkenet, skal jeg i alle fall spise det opp!

God onsdag! 🙂

3 kommentarer om “Fru Varmepumpe

 1. Livet vårt ble mye bedre etter at vi installerte varmepumpe! Panelovnene ble fjernet, lufta ble mindre tørr og votter kan tørkes foran varmepumpe. Den har best effekt ned til 15 kalde, når det blir kaldere enn det må det fyres ved siden av. Og det beste; om tropevarme skulle oppstå kan den brukes som air condition. Nei forresten, det er ikke det beste. Det beste er at bikkja kan sitte foran den ( vi har gulvmodell) og få vind i ørene når hun savner tur!

  Liker

 2. Varmepumpe er digg! :o)) Må ha det, bare må ha det… Ikke pen nei, men det er jo som alltid det som ligger på innsiden som teller ;o))

  Den ribba hører jeg gjerne mer om forresten…!

  Ha en superfin dag :o)

  Liker

 3. Fru Storlien, den kommentaren om at bikkja di sitter foran og får vind i ørene, har vi ledd mye av her hjemme! 🙂 Hahahah!! En fabelaktig grunn til å få seg varmepume! 😉

  Ribba skal jeg legge ut oppskrift på en vakker dag, den var NYDELIG!! 🙂

  Klem!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s