Fru Søndagskos


Deilig søndag! Lang frokost (som egentlig gikk over i lunch, så lang ble den) med sløy jazz og gårsdagens aviser. Rydda litt ute (slik at det ikke ser ut som om det bor sigøynere her, det er tross alt to hus til salgs på andre siden av veien!) pusla i sola, lekt med Pelle og bare tatt livet med ro.

I går fikk vi lagt nytt gulv på kjøkkenet og i gangen, så nå sitter jeg og lurer på om vi skal legge det på stua også.. det ble nemlig bedre enn forventet! Vi kjøpte vinylgulv hos Gulvdeal.no og fikk det levert på døra, og ved hjelp av en av våre handyhomoer fikk vi lagt det så perfekt som det går an. VELDIG fornøyd altså! Vinyl er i alle fall IKKE hva det engang var! Utrolig mange farger og mønster og velge mellom, og der vi kjøpte det, var det skikkelig tilbud. Tips til deg som vurderer å rulle`n ut!

Nå danser konemor til Venke Knutsson på kjøkkenet, det lukter himmelsk her og vi skal se Sex in the city (jeg er vel nesten alene i meningene mine der også, jeg har ikke så mye til overs for den serien.. og det er mest fordi jeg ikke liker Carrie. Det er ett eller annet med henne jeg ikke kan fordra, ikke er hun pen heller. Så fikk jeg sagt det også.)

Intervju i morgen, må lese meg opp litt! Spennende, jeg gleder meg – kryss fingrene!

GOD SØNDAG! 🙂

3 kommentarer om “Fru Søndagskos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s