Fru Alternativ?


Kaldt! Det var 11 minus her i dag da jeg sto opp, heldigvis var det UTE – her inne i Askelien var det faktisk ganske levandes, putene har enda ikke fryst fast i veggen igjen, og temperaturen holder seg greit. TAKK og pris for isolering!

Jeg lot bilen stå og var miljøvennlig i dag tidlig, har savnet å ta bussen kjenner jeg! (jeg vet jeg vil måtte bite dette i meg når Vollenbåten står pga is på fjorden og halvmeter snø som gjør at alt forsinkes, men det får jeg ta da.) Det er ganske rart, men også litt godt, og ha vært så lenge borte fra Oslo at det nesten føles eksotisk å dra dit. Intervjuet gikk veldig bra, og jeg har sommerfugler i magen og er så spent at jeg kjenner at jeg ikke vil skrive mer om det, i frykt for at jeg på en eller annen måte skal leke med sjebnen, ta noe på forskudd og dermed miste sjansen. Jeg vil ha det som en hemmelighet inntil videre, jeg er livredd for å bli skuffet, men samtidig så er jeg full av forhåpninger. Det er vel sånn det skal være, er det ikke?

Apropos forhåpninger. Om to dager får jeg besøk av tre engler. Det høres rart ut kanskje, men jeg er av den overbevisningen at det er bedre å være åpen for det meste, både for læring og utvidelse av horisonten og empatien sin skyld, men også fordi man tross alt aldri vet? JEG vet i alle fall ikke. Søstra mi har sendt meg disse englene, de skal komme og bo hos meg i fem dager og så må jeg sende dem videre til tre andre. Jeg har funnet EN venn som vil ha besøk, men hvis det er noen av dere der ute som er interessert, så si fra til meg!

Jeg vet jeg høres både alternativ og åndelig og muligens også litt skrudd ut nå, og det kan det hende jeg ER også, på en eller annen måte. Men jeg tar meg den friheten og tro på hva jeg vil og jeg vil også at alle andre skal tro på akkurat det de vil. At noen er rundt oss og passer på oss, er jeg overbevist om – kall det engler eller beskyttere eller spøkelser – kjært barn har som kjent mange navn.

Hvis du vil lese mer om dette besøket, kan du lese her på Alternativt Nettverk. Nå skal det sies at jeg ikke er en fast leser av dette nettverket, til det er det alt FOR altenativt for en konservativ liten bondejente som meg, men når det gjelder akkurat dette med englebesøk, greier jeg ikke la være og være åpen og positiv.

Uansett; det er bare noen som vil oss vel!

Ha en GOD mandagskveld der ute! 🙂

En kommentar om “Fru Alternativ?

  1. Så spennende med disse englene! Hvordan foregår det, sendes de via varme tanker, leveres de personlig? Nå er de vel lovet videre alle tre, men jeg er spent på hvordan det er å ha dem i hus.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s