Fru Litt lettereFor første gang på flere måneder (føles det i alle fall) har jeg sovet til klokka TI! Tenke seg til, det er jo nesten en liten rekord. Grunnen til at jeg gjorde det, var nok at jeg i går fikk en GLEDELIG telefon fra en hyggelig dame som hadde lest «åpen søknad»-bloggen min og ville ha meg på intervju! Er det ikke fantastisk!?

Jeg kjente at skuldrene falt flere centimeter bare av tanken på at jeg FIKK den telefonen, jeg er nok litt mer stressa for denne jobbjakta enn jeg liker å innrømme. Men da skal jeg i alle fall i et intervju på mandag, og det er HELT fabelaktig herlig å tenke på! Og så er det en spennende stilling i et spennende firma, jeg har sommerfugler i magen bare jeg tenker på det. Ikke det at jeg er sikker på å FÅ jobben, bevaremegvel, men bare det at noen vil snakke med meg, gjør godt for selvtilliten!

Jeg feiret i går med en tur innom Himmelblaa, men jeg var faktisk så fornuftig at jeg gikk derfra uten å ha brukt en krone! Det holdt å se og ta på alt det fine som er der, jeg fikk ny inspirasjon og gode ideer og nå har jeg STORE planer for hele huset. Ned med vegger, opp med gamle dører som er skjult inne i klesskap – og ommøblering! Jeg vet, STORE planer. Det må tenkes gjennom.

Mens jeg tenker kan dere kanskje hjelpe meg med en sak? På tømmerveggen mellom stua og kjøkkenet er det et lite kvadratisk HULL, ca 15 x 15cm. Hvorfor er det der? Er det normalt? (nå skal det sies at ikke noe er normalt i dette huset, så jeg er jo ikke overrasket over dette hullet, men det hadde jo vært morsomt å vite om det hadde en misjon?) Bildet er tatt fra kjøkkenet mot stua og spisestua. Det er i kjøkkenbenkhøyde og jeg bruker det til å legge kaffefilter i. Av alle ting. Ville gjerne hatt et lite t-lys inni der, men det er jo å be om brann. Noen ideer om hva man kan bruke hullet til?

Da er det helgevasken som står for tur her i huset. Og så skal Pelle og jeg ta oss en liten tur ut i den fine høstsola!

God helg! 🙂

</

2 kommentarer om “Fru Litt lettere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s