Fru Full Fart!
Goood morgen, verden!
Ja skulle en tro, her spretter vi ut av de arbeidslediges skjønnehtssøvn og tar fatt på dagen med en optimisme som man ikke helt forstår hvor kommer fra, men den ER her! Tross for muligheter for økt boligskatt, at kona til fredsprisvinneren har blitt satt i husarrest, at myndighetene hittil har brukt 321 millioner kroner på å rydde skytefeltet på Hjerkinn, giftkatastrofen i Ungarn og genmanipulert og luseinfisert oppdettslaks, ER jeg ei solskinnsbolle. Jeg har stått opp på riktig fot, jeg har fått mine ristede brødskiver med fikenmarmelade (tom for trønderfår, nesten krise!) og et par kopper med svart kaffe, sola skinner, løvet faller og om noen uker har jeg sjøutsikt fra spisestuehjemmekontoret mitt.

Konas catering på lørdag var rett og slett en suksess, gjestene og vertskapet var strålende fornøyd. (jeg smugsmakte på alt, og jeg skjønner godt at de var begeistret!) Bildene viser hva de fikk ( i omvendt rekkefølge selvsagt, sjokoladefondant til forrett hadde vært no!) hadde jeg hatt et bedre kamera skulle jeg selvsagt tatt flottere bilder av herlighetene, men enn så lenge får dette være bra nok. Med litt fantasi kan man kjenne lukten av godsakan, det kan i alle fall jeg.

Og en ting til som var hyggelig: jeg LIKER å servere! Gå rundt og småprate med folk, sjarmere bestemødre, pludre med babyene, flørte med herrene og komplimentere damenes kjoler. (jada, som dere forstår leser jeg fortsatt Jane Eyre..) Fylle på glassene, få høre alle de fine ordene om maten.. om jeg ikke får meg en ordentlig jobb snart, kan jeg ha i bakhodet at jeg kan servere litt på si! Det er jo ikke sikkert alle serveringer er like hyggelige som den på lørdag, jeg kan for eksempel ikke se for meg selv servere et selskap av arrogante mennsker som ser ned på alle andre enn de som har mer i lommeboka enn dem selv. Å være hyggelig mot nedlatende mennesker har selv jeg problemer med. Men som servitør kan man vel kanskje ikke velge gjestene selv… jeg tror jeg lar det bli med tanken jeg gitt. Vil jo ikke ende med å tømme sausen «tilfeldig» over kjolen til en eller annen megge, vil vi vel?

Mens jeg har sittet her og skrevet dette, har det skjedd ting! Jeg visste det jo, at det kom til å skje noe spennende, jeg kjente det på kroppen da jeg våknet i dag! Jeg skal prøvesynge for Det Store Korslaget i slutten av måneden! Ådustore. Det er bare preaudition altså, og går jeg videre der, skal jeg synge for Erik & Kriss og så skal de bestemme om det er inn eller ut. Så alt kan jo skje! Men bare det å få en telefon i dag, var jo spennende nok!

NÅ kan dere vel tenke at hjertet går i rakettfart og tankene spinner som en gammeldags snurrebass…. HVILKEN SANG SKAL JEG SYNGE?! Forslag mottas med takk, og for å ha sagt det: jeg er INGEN Whitney Huston eller Mariah Carey. Jeg er nok mer en Åse Kleveland.. i allefall inne i mitt hode. Ikke noen høye c`er med andre ord. I mitt hode er det jo mye rart, så jeg ønsker jo helst å tro at jeg synger litt sånn Melody Gardot`isj.. eller som Norah Jones.. men det er vel bare ønsketenking. En av gutta i kjellerbandet jeg sang i for noen år siden, mente stemmen min minte om Vibeke Saugestad sin, men hva vet vel jeg.. det var uansett et fint kompliment!

Shit altså.
Nå ble jeg stressa. Må finne sang. Fort. Hjelp!

Og FIN mandag! 🙂

5 kommentarer om “Fru Full Fart!

 1. Hehe, jeg blir i så godt humør av å lese om at du er det 😉 Gratulerer med suksess på lørdag, og gratulerer med prøveaudition (det er vel ikke feil å gratulere selv om det bare er en prøve, vel?)!
  Det er vel egentlig du selv som må velge sang, men kan du ikke ha en privatkonsert foran kona, med et lite utvalg av sanger? Så får hun velge blant dem? 🙂

  Hehe, hvis du kommer på tv, så kommer jeg helt sikkert garantert til å si noe sånt som «ååh, hun der kjenner jeg! Eller … øøh … jeg leser bloggen hennes». For det blir jo nesten som at man blir kjent med personen som blogger 🙂

  Men uansett, så heier jeg jo på deg (selv om det skulle vise seg at du ikke kan synge, hehe:))

  Ha en fortsatt fantastisk dag!
  Klem fra Kari

  Liker

 2. Tusen takk, Kari! 🙂

  Jeg har en sang da serru, men må nok som du sier, prøvesynge litt for kona… det gruer jeg meg mer til en preaudition, HAHAH! 🙂

  Hvis jeg kommer på TV må du selvsagt si at du kjenner meg, jeg kjenner deg også føler jeg, så jeg hadde gjort det samme! 🙂

  FIn dag til deg! Klem!

  Liker

 3. ♥ så gøy.. da håper jeg du vinner, blir superstjerne og «bestiss» med the beckhams…
  ( do NOT forget me sending you all this ♥ selvom du menger deg med kjendiser!! ga deg litt å drømme på nå! gleder meg og regner selvsagt med at det legges ut link til Youtube, hvor du øver deg!!

  Tjolabing! ♥

  Liker

 4. Den dagen jeg blir bestevenner med Beckhams tror jeg at jeg dåner av overlykkelighet og aldri våkner igjen, så la oss håpe det ikke skjer! ;D

  Linken til youtube kan du nok glemme, jeg tok opp en liten snutt med meg selv her nå og la oss si det sånn at jeg funker bedre i et kor enn solo! 😉 Men følg med – mirakler skjer jo hver dag, plutselig kan det jo hende at det er akkurat MEG de har ventet på! 🙂

  ♥ tilbake til deg! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s