Fru Furia i furua


Jeg skal aldri undervurdere de som er på jobbjakt igjen, det er jaggu meg den mest slitsomme og vanskelige jobben jeg noen gang har hatt. Det går så opp og ned i humøret at jeg aldri har opplevd maken. Ett skeivt ord og jeg detter ned i kjellern, ett fint ord og jeg spretter opp og dingler mellom stjernene igjen. Er jo ikke rart man blir sliten av det? Hodet går jo på høygir hele tiden, jeg prater hele natta og er helt utslitt når jeg våkner, jeg tvinger meg opp klokka åtte hver morgen for ikke å la den indre «æsja, du går jo ikke glipp av noe likevel, hva er vitsen med å stå opp»- djevelen ta overhånd.

Klokka er ikke ti engang, og jeg har vært nedde i kjelleren og opp igjen fire ganger allerede. Jeg er usikker på valg som må tas, jeg er usikker på ting jeg tenker, på ting jeg sier, på ting jeg gjør.. jeg er generelt ganske usikker! Jeg er stresset på å få meg noe å gjøre men jeg tar meg likevel friheten til å tenke meg to ganger om før jeg sier ja til noe… Jeg er flink til å lure meg selv til å tro at jeg vil alt jeg tenker på, og til å tenke litt for positivt om alt, men ved nærmere ettertanke ER det faktisk greit med en nærmere ettertanke.. Aller mest er jeg stresset fordi jeg kjenner at jeg får dårlig selvtillit av å være hjemme og det GÅR ikke. En fru Perez uten selvtillit er som en champagne uten bobler. Tam og uten futt og bare til å tømme i vasken.

Det er bra jeg har ting å gjøre for å få tankene på andre tanker! Vi skal legge tak i helgen og jeg må opp der og fjerne løv og mose som har lagt seg som et teppe pga tidligere nevnte skog i nærheten.

Ser du ei furie med rompa til værs og med piasavakosten i hånda, er det altså bare meg – ikke tut, da faller jeg sikkert ned!

God onsdag! 🙂

3 kommentarer om “Fru Furia i furua

 1. Ikke stress så mye, pust dypt inn gjennom nasen og ut gjennom munnen:) Frigjør spenninger og endorfiner….. Fokuser på positive ting å ta sjansen. Det er ikke bra for sjelen å tenke for mange tanker samtidig. Det meste går bra til slutt:)

  Klem
  C

  Liker

 2. Tusen takk, jeg vet du har rett men det er ikke alltid hodet vil være enig med det magen sier 🙂

  Jeg puster og puster og lover meg selv å tenke positivt!

  Klem tilbake 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s