Fru Opptur!


Det var denne berg-og dalbanen da! Det går så opp og ned at jeg blir helt forvirret av det. I dag er en GOD dag igjen! Kjørte konemor på jobb, var innom biblioteket og lånte Jane Eyre, Stormfulle Høyder, Stolthet og fordom og Mansfield Park så nå er dere advart om hvilken sinnstemning jeg vil være i de neste ukene. Jeg som lever meg så inn i bøkene jeg leser at jeg tror jeg er en av rollefigurene, har vel noe å glede meg til vil jeg tro. Eller, muligens konemor gleder seg «mest», det er ganske morsomt når jeg stiller spørsmål ved noe vi snakker om eller noe som skjer, fordi jeg, i mitt lille hode, er et helt annet sted. God fantasi kan føre en langt, i mitt hode har jeg vært i alle verdens land og levd i alle tider. Fabelaktig.

I tillegg til å ha lånt bøker og vært privatsjåfør, har jeg vasket hele huset og pyntet heimen med gulvtepper (som har ligget hos renseriet siden mai, det var kanskje på tide å hente dem?)og dandert puter og nips litt her og der. Pelle elsker at gulvteppet er tilbake, han har rullet seg over det hele og løpt rundt som en tulling mens han har bjeffet og slåss med frynsene. Gal hund, men jeg elsker ham for det!

Og som om ikke dette var nok (små gleder vet dere, det er viktig i disse dager!) ble jeg oppringt og bedt i intervju til en jobb jeg søkte på i går ettermiddag! DET må da være et godt tegn, at de ringer så kjapt? Tror den jobben passer perfekt for meg (Hørt det før, sier du? Jeg også. Men jeg sier det igjen.) både stedsmessig (Bærum, hurra for 20 minutter i bil!) og arbeidsmessig. Jeg ser et stort potensiale for personlig utvikling og allsidige oppgaver. Og ikke minst: jeg får være kreativ! Så da gjenstår det å se hva de kan tilby, om jeg får den gode magefølelsen (jeg hører på den, det har jeg lært av Ingrid *sender en god tanke opp til henne*) og om det blir klaff mellom mennesker. Det skal mye til før jeg ikke klaffer med noen, så det bekymrer meg ikke nevneverdig, men man vet jo aldri. Det hender jo det dukker opp mennesker på min vei som av en eller annen grunn ikke liker meg, det er sjelden omvendt, men det får jeg ta om det kommer. Jeg stiller med åpent sinn og smilende hjerte i alle fall!

Som den livsnyteren jeg er skal dette selvsagt feires! En liten kanelsnurr og en kaffekopp er på sin plass. Hvis jeg tenker på alt jeg skriver om kaker og vafler, skulle man tro at jeg snart hadde lagt meg ut flere buksestørrelser, men tro det eller ei, i dag måtte jeg ha BELTE på en tights jeg kjøpte for 14 dager siden. (Jeg vet, det høres IKKE klokt ut, men jeg nekter å sægge tightsen altså. I tillegg hadde jeg en lang genser utenpå slik at ingen så det. Så nå vet dere det, men dere vet jo det meste av mine underlige påkledninger uansett. Dere vet at jeg før har nektet å bruke tights også, men jeg har ombestemt meg. Så lenge det ikke er strikk i livet er det lov og her snakker vi om en trang bukse egentlig. Tror ikke det HETER tights engang, men hva vet jeg?)

Buksestørrelsen går ned og humøret opp, det er bare å gratulere! 🙂

God torsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s