Fru Fjell & Fårikål


Oppe tidlig og ikke gråter, den skal jeg ha i alle fall! Tror jeg har stått opp etter klokka ni EN gang siden jeg begynte å henge her hjemme. Her spretter vi opp klokka åtte, bretter opp ermene og tar fatt på dagens gjøremål som alle andre. Det er viktig å være som alle andre nå om dagen. Jeg kom plutselig til å tenke på at det kanskje ikke ble noe julebord på meg i år, og det er jo fullstendig krise! Klart jeg skal på julebord! Vi får legge inn all god karma på at det ordner seg for meg i løpet at kort tid!

Var på NAV igjen i dag og denne gang til riktig tid, men må jaggu meg tilbake. Og jeg som trodde jeg hadde alt på stell, de er GANSKE strenge altså! Når ikke JEG hadde alt i orden, hvordan går det med de som ikke har nazistruktur på papirer og systemer, da? Stakkars folk. I og med at jeg var så godt i gang med papirarbeid, har jeg bare fortsatt og nå har jeg fått sendt viktige mailer både hit og dit. Det er det jeg sier; jo mer jeg har å gjøre, jo mer får jeg gjort! I dag er dagen fullstappet av gjøremål før vi setter nesa mot bartebygda og Fjell- & Fårikålfestival!

Typisk at denne fårikålhelga alltid krasjer med høstferien. (- som jeg mener burde avskaffes, hva er vitsen med å ta barna ut av skolen igjen når de endelig har fått roet seg ned etter oppstart i august? Denne uken burde spares og brukes til noe annet fornuftig istedet. En uke i februar eller no, når alle er på lavgir og lengter mot sommer og sol.) Vel, nok om det. Vi skal i alle fall opp til Oppdal, og det har jeg gledet meg til i flere uker nå! I tillegg blir det langhelg, da konemor (og lilleøster, hun er jo også med på lasset må vite!) har fri på mandag. Da rekker vi faktisk å senke skuldrene og nyte oppholdet i Casa de Padres til fulle, og i tillegg besøke tantebarn og søskenbarn og andre barn.

Da har jeg bare igjen å pakke for oss begge + Pelle, fjerne musa jeg hørte gikk i fella i går kveld, legge ut ny fårepølse i fellene, spikre igjen en sprekk, fuge et par hull, pusse sko, lete etter støvlettene mine, finne frem vottene, smøre matpakka til de to som kommer rett fra jobb, sjekke olje og spylervæske, gi Pelle reisesyketablett, huske å ta med Jane Eyre og brillene til konemor.

Skulle jeg gjort dette i går? Enig. Men da «måtte jeg bare» så mye annet.

Ha en strålende helg, måtte solen skinne på dere alle! 🙂

En kommentar om “Fru Fjell & Fårikål

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s