Hjemmekontor


En herlig helg i Trømsø er unnagjort, med MYE mat som seg hør og bør når denne delen av familien møtes (det gjelder egentlig den andre delen av familien også, når jeg tenker meg om. Det er mye god familieidyll rundt matbordet!) sopptur uten resultat, besøk på Polaris hvor vi fikk se på selene, mye skravling, mye leking og fabulering sammen med tantebarnet på 3 år og mye vondt i hodet. Har hatt migrene ca nonstop siden torsdag. I dag er første dagen det er helt stille der oppe i topplokket, så det er ikke rart man blir litt koko.

Konemor er på Sommarøy på kurs hele uka, og jeg misunner henne litt det å være på øya langt oppe i nord, med blank og ren sjø, kald vind og store fjell på alle kanter, helt himmelsk! Jeg kunne faktisk glatt flyttet nordover! Hun og en venninne har fått utdelt naust helt nede ved sjøen, så jeg tipper det blir MYE hygge etter kursslutt hver dag.

Jeg får holde fortet her så lenge og trøste meg med at det er ca 10 grader varmere her hjemme. Ikke det at det er så stor trøst når man må sitte inne og fyre i ovnen likevel, men jeg kan jo late som. Er inne i mine siste arbeidsuker før den ufrivillige friheten tar meg, hjemmekontoret er satt opp på spisestua igjen og jeg prøver å finne inspirasjon til både det ene og det andre. Jobber med et prosjekt hvor jeg kan leke internettdetektiv, men nå tror jeg at jeg har funnet det som er å finne – det er jo nesten både skummelt og litt irriterende. Jeg kan jo ikke ha funnet ALL info som er å finne om dette? I såfall fortjener jeg premie. En liten kakebit for eksempel?

Før jeg unner meg premien må jeg ta på meg arbeidsklærne og ut å legge netting rundt hele huset. Vi fikk endelig kjøpt «musenetting» etter ca 2 ukers jakt hos byggvarekjedene rundt omkring. Det er jo helt fantastisk at de ikke forstår hva man leter etter. Forklarer man at man skal ha netting i stål for å holde musa unna, så er det vel ikke så forferdelig nøye om man ikke vet AKKURAT hva det heter? Det bør jo de som er fagfolk i butikken forstå? Enden på visa ble i alle fall at vi kjøpte 10 meter fluenetting i aluminium, så nå skal jeg ligge på ryggen og stifte fast dette mellom veggen og muren rundt hele huset. Og nå lover jeg også at jeg ikke skal skrive et ord mer om dette!

Pelle har vært hos onkel PC hele helgen, og jeg tror han er litt sliten for han har enda ikke stått opp. Da jeg dro ham ut av senga klokken åtte i dag tidlig, så han bare dumt på meg, la seg i stolen istedet og siden har han ligget der og snorka. Livet som Pelle må være helt fantastisk, tenk å sove og leke akkurat når man vil, og så i tillegg få så mye mat og kjærlighet at det må regnes som overdose hver dag? Når jeg tenker meg litt om og vi ser bort i fra det med sove og leke, har vi det jo egentlig ganske likt han og jeg, sånn i hverdagen. Det eneste er at når konemor er borte blir det grillpølser og knekkebrød til middag hver dag.. til Pelles glede egentlig, men stakkars meg, jeg kommer til å ligge her og være helt utsultet når hun kommer hjem.

Ved nærmere ettertanke er det mye god næring i et kakestykke. Jeg overlever nok denne gangen også.

God mandag! 🙂

En kommentar om “Hjemmekontor

  1. Hei på deg, så koselig en hilsen, takk og takk! Asker du også? Bodd og jobbet der i 11 år, flott kommune!!!

    Herlig profil du har skrevet, og så høres Pellelivet vidunderlig ut:-) Nyt kakestykket og ha en super dag! Mvh marianne

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s