Fru Gjemmekontor


Noen ganger er det bare helt umulig å stå opp. Som regel «hopper» jeg ut av sengen etter å ha snoozet en halvtime, men i dag var det helt stopp. Kroppen ville ikke lystre, hodet var tungt som en 5-kilos kulestøterkule og innholdet i hodet var like tungt. Da er det godt å kunne ha gjemmekontor! Det å gjemme seg for hele verden, koble ut telefoner og alt annet som forstyrrer og KUN bry seg om det man selv velger, er undervurdert.

Jeg startet faktisk dagen med en joggetur. Jeg vet det, jeg er helt sjokkert selv også. I hele år har jeg gått og tenkt på at jeg burde begynne å jogge. Å jogge gjør godt for helsa, hodet, kroppen, magen, musklene og energien. Jeg er fullstendig motstander av helsestudio og SATS og Elixia og alle de pengeslukende gymsalene som finnes, jeg har rett og slett bestemt meg for at om jeg skal trene for å holde meg i form, da skal jeg gjøre det på GAMMELMÅTEN. Dere vet jo at jeg er gammeldags. Nå grenser det til galskap, men det får bare være. Og det er ikke fordi jeg er gjerrig at jeg ikke vil i helsestudio, bare for å ha understreket det. Men for de 650,- eller hva det nå er man betaler i måneden for å trene, kan jeg etter en kjapp hoderegning spare 7800,- i året! DET er mange joggesko og mye fint treningstøy det! Og det må jeg jo ha hvis jeg skal bli en jogger! Jeg var ikke så fancy da jeg jogga utover Konglungveien i dag, men det kom så brått på meg at jeg ikke rakk å tenke over hva jeg hadde på. Den fine shortsen fra Biltema (!) fikk duge. Men i og med at jeg nå er igang, skal jeg jammen gå til innkjøp av slike flotte klær som idrettsfolk bruker. Da løper jeg sikkert lengre og kjappere med en gang. Og hvis jeg en dag plutselig skulle legge opp, kan jeg jo samle utstyret sammen med alt det andre utstyret jeg har. Golfkøllene mine, langrennsutstyr, syklene, telemarkskia, balltreet og luftpistolen. Kjekt å ha.

Nå som jeg offisielt er en jogger, kjenner jeg meg allerede både tynnere og sunnere! At jeg brukte tre timer på å finne ut hva jeg skal ha på meg når vi drar til Tromsø i kveld, orker jeg ikke tenke på nå. At det ser bomba ut på soverommet fordi jeg har prøvd ca alt som henger i skapet, orker jeg heller ikke tenke på. Hva det ble til slutt? Her går vi for fjortisstilen, og UGGS reddet dagen. Alt går til UGGS. At folk blir provosert av at noen går med slikt på bena gjør at jeg har enda mer lyst til å ha dem på. Ja, jeg er gammeldags, men jeg er pokker i meg så barnslig også at det er til å le seg skakk av.

For å unngå å se at jeg ikke ble så slank som jeg følte etter EN joggetur, har jeg kledd på meg lag på lag, for det har jeg fått for meg at jeg blir tynnere av. Skjønn det den som vil. Jeg begynner å tro at det stedet jeg er tjukkest, er i hodet. Men i og med at jeg føler meg helt blåst, kan det jo ikke stemme det heller?

Jeg tenker jeg tar meg en liten matbit, jeg. Det hjelper alltid mot dumme tanker.
Og dette handler jo egentlig verken om slanking eller jogging eller penger eller klær. Det handler om at jeg er frustrert og litt sliten i hodet fordi jeg ikke har noen jobb fra og med 1. oktober. Jada, jeg vet at det ordner seg, det GJØR det, det dukker opp noe som passer perfekt – men det hender at til og med jeg tenker negativt, og da gjør det seg utslag i feks raseri mot speilbilder og garderobe.

Vel – ut på tur, bare litt sur!

GOD HELG! 🙂

En kommentar om “Fru Gjemmekontor

  1. Rolig – det årner seg ;o)) Men velkommen i klubben for oss med fancy treningsutstyr og liten stayerevne. Jeg har nettopp investert mangfoldige hundrelapper i treningsklær som puster(!) og måtte dermed for skams skyld sykle til jobben i dag. Dermed måtte jeg dusje to ganger ekstra i dag, og hele ettermiddagen har kommet skjevt ut – så dette kan bare ikke gjenta seg…

    Men riktig strålende helg til deg – og ha en knall tur til Tromsø. Er bare bittelitt misunnelig 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s