Fru Solskinnsbarn


Husmordag nr 16.

Strålende sol, fantastisk varmt og fuglekvitter fra en annen verden! Det var slett ikke så ille å sove alene som jeg hadde trodd, selv om jeg våknet på skrå i senga med Pelle under den ene leggen. (ja han FÅR lov til å ligge i sengen – spesielt når jeg er alene) I tillegg er han nyvasket etter kveldsturen i går, da vi tuslet ut til Spirabukta for å trimme av oss grillpølsene. Han elsker å bade, så det ble mye plasking, tror jeg så nybadet ut selv også selv om jeg ikke var uti med annet enn tåa. I dag derimot, i dag tror jeg at vi skal uti en tur begge to! (kanskje)

I dag har jeg vært i andregangsintervju og er så spent på resultatet at jeg holder på å dåne av sommerfugler, men må smøre meg med tålmodighet ut uka tenker jeg. Det er sjelden jeg har hatt SÅ lyst på en jobb som denne! Men med det været som er nå skal jeg vel greie å slappe av og kose meg selv om jeg hadde hatt dinosauruser i magen. Trikset er jo å koble ut, og det har jeg blitt ganske flink til.

I dag er det også akkurat en måned siden jeg ble hjemmeværende husmor. Og jeg har faktisk enda ikke fått gjort NOE av det jeg hadde planer om, utenom å alltid ha et skinnende rent hus og tom skittentøystamp. (hva var det jeg sa?)
Hele mai har vært en eneste lang rød dag føler jeg, med selskapeligheter og besøk, senking av skuldre og utkobling av gruff. Tiden har gått så fort, at hvis jeg får denne jobben, kommer boden til å fortsatt stå umalt når høsten kommer. Det samme gjelder tallerkenhylla, terrassemøblene og spisestuemøblene. Men man får tenke positivt, det KAN jo hende jeg kommer til å kjede meg en dag og da er det greit å ha noe og flikke på. Og så KAN det jo hende jeg fortsatt må være husmor en tid, så det er greit og ikke gjøre ferdig alt på en gang..

Nå ligger jeg her under parasollen i den store myke utesenga, med fersk loff og spansk skinke, kaffe og NRK P1 surrende i bakgrunnen. «Svermen» av Frank Schätzing, på 987 sider er snart lest halvveis og den er så spennende at jeg drømmer om mark og maneter i en evig kombinasjon. (derav det «kanskje» når det gjelder bading.. jeg har som kjent litt livlig fantasi..)

Ha en strålende 1. juni, måtte hele sommeren bli som denne dagen! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s