Fru Søndagsidyll


Fantastisk konsert med Melody Gardot i går! Den dama synger himmelsk, og bandet hennes hadde virkelig vært verd en konsert i seg selv. For en innlevelse på trommer, kontrabass, chello og saksofon! Jeg skulle ønske jeg kunne spille et instrument, da hadde jeg virkelig hatt noen å strekke meg etter. Vi avsluttet med musserende på Åpenbar og tok siste bussen hjem, fornuftige koner altså!

I dag har vi feiret fadderbarnet mitt Mia sin treårsdag, med kaker og is og kaffe og klemmer. Søte lille Mia med prinsessekjolen sin, det er en glede hver gang vi møtes, I carry her heart in my heart. ♥

Nå er det endelig tid til å sette rompa nedpå her i Askelien. Kona ser på Charmed-heksene sine og jeg glor på internettet og drømmer meg bort i vakre blogger og flotte nettbutikker. Og så planlegger jeg litt sommerferie, det er et godt tidsfordriv synes jeg! Billetter til Missy Elliot og Moldejazz skal bestilles, en liten reiserute skal legges opp og venner på steder vi kommer til å kjøre innom skal kontaktes, helt perfekt søndagssyssel.

I morgen er min første arbeidsdag som ikke-arbeidende, det er godt kona har fridagen sin sånn at overgangen ikke blir for stor, jeg tror det blir noen rare dager sånn i starten. Vi skal ha en skikkelig groomingday på BeOne på Solli Plass, gleder meg til en ytre vårpuss og hårklipp! Og så skal jeg sjekke ut Ingrid Carvalho sitt Yoga & Pilatesstudio ved Holmensenteret her i Asker, for å starte den indre vårpussen også. Er det noen av dere som har vært der? Jeg har ingen erfaring med yoga eller pilates, men tror og føler at det er det riktige for meg nå.

I morgen er den første dagen i resten av ditt liv, god søndag!:)

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s