Fru Kulturell


Jeg har faktisk sovet TOLV timer i natt. Det tror jeg at jeg både fortjente og trengte, jeg er i allefall uthvilt og klar for dagen!

Gårsdagen er som en rar drøm. Jeg var helt følelsesmessig utslitt da jeg kom hjem. Og gå rundt å klemme femti stykker for å si hadet, var litt rart.. Og når jeg i tillegg fikk grønnsakshagefrø av søte Arild og Elin og vakre blomster og noen kloke ord på veien fra hele gjengen, måtte jeg virkelig holde meg for ikke å felle en tåre. Det er rart at man allid skal si så mye pent om mennesker når de skal forlate steder? Kan ikke de fine tingene komme spredd over tiden man er der istedet, sånn at man kan få litt ekstra selvtillit og glede i hverdagen?

Jeg kjenner at jeg ikke er helt i avslappingsmodus enda. Jeg tror faktisk jeg skal gå på yoga for å klare å løse opp spenningene som jeg kjenner i hele kroppen, lære meg å puste med magen og renske hodet for grums. Rett og slett ta meg en vårrengjøring for å få plass til nye ideer og tanker! Fabelaktig idè!

I dag skal konemor og jeg ut og flotte oss i storbyen sammen med verdens beste Jannike. Vi skal spise på Yayas i Vika og etterpå skal vi i Oslo Konserthus og nyte deilig jazz fra Melody Gardot! Jeg tror vi kjøpte billetter i fjor høst, og endelig er hun her. Det skal bli en deilig opplevelse, hun synger fantastisk, og når man tenker på historien hennes, MÅ man jo bare like henne.

Ha en strålende lørdag! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s