Fru Fjortis


Første dag uten vekkerklokke som uler klokka seks på morgenen. Det føltes litt rart, men jeg fikk uansett ikke sove lenge. Min kjære Torgeir sørget for tidligtelefon og «hohooooo, du lå vel ikke å SOV, gjor du vel?» på klingende nordlending. Da svarer man selvsagt at «NEIDA, jeg har vært våken leeeenge, jeg lå bare og funderte litt over livets mysterier.»

Deilig dag i vårsola, kastanjene blomstret nesten i Bygdøy Allè og jeg husket plutselig hvorfor jeg ikke savner å bo på Frogner. Jeg brukte en halvtime på å finne parkeringsplass, og det midt på dagen! Jobber ikke folk? (*host*) Eller har de bare bil for å fylle opp parkeringsplassene slik at tilreisende fra bygdene rundt, ikke finner et sted å stå nærmere et kvarter unna dit man egentlig skal?

For så vidt så var det ganske bra at jeg måtte parkere så langt unna. Hvis jeg ikke hadde gjort det, hadde jeg aldri gått forbi en skobutikk som hadde akkurat det jeg var på jakt etter. HVITE SOMMER-UGGS med blonder! Jada. Jeg er snart 40 år, jeg vet det. OnePiece og UGGs er vel strengt talt noe som fjortisene går i. Men nå har det seg sånn at jeg er verdens eldste fjortis, og dermed har jeg lov til akkurat det som passer meg.

Jeg skjønner forøvrig ikke den massive motstanden mot OnePiece? Det er da et fantastisk behagelig klesplagg! Ingen sprekker der sniktrekken kan komme inn og gjøre bilringen kald, og ingen bukse man må dra opp fordi strikken er for slapp. I mine øyne et perfekt klesplagg. Til INNENDØRS bruk vel og merke. Du får aldri se meg på Kiwi i OnePiece. Ei heller på videosjappa. Eller på afterski. Jeg kjenner min begrensning, tro det eller ei. (Du får forresten heller aldri se meg i grilldress fra Adidas. Ikke hjemme. Ikke på styggfest engang. De som er så imot OnePiece burde heller rette aggresjonen sin mot denne vederstyggeligheten, spør du meg.)

I allefall (en liten avsporing), groomingday på Solli Plass resulterte i at konemor ble helt ny på håret og veeeeeldig fin og fresh og lekker ♥! Jeg ble litt ny og skal tilbake neste uke for å få sommerstripene mine. Men det gjør ikke noe at jeg bare fikk klippet meg i dag, for jeg fikk de fineste komplimentene og forstår at det å si opp jobben har gjort godt både for kropp og sjel. Jeg har faktisk gått ned fem kilo i alt hurlumheiet som har vært, håret har aldri vært blankere og ryggen sjelden så rak. Når jeg får høre at jeg kunne vært min egen lillesøster, er det altså aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Og tenke seg til; dette er bare begynnelsen! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Fjortis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s