Fru Lykkeligfru


For en FLOTT bursdag jeg hadde i går!
13 gode venner til bords på Four Seasons i Vika, deilig sushi og andre asiatiske retter, champagne, vin, dessert og høy stemning blant kjekke gutter, vakre piker og nydelige gravide mager. Jeg er heldig som har en sånn gjeng i livet mitt! For ikke å snakke om alle de flotte ROSA gavene jeg fikk! Et rosa Louis Vuitton-skjerf (O GLEDE!) rosa lipglosser, kokebok, nye støvletter (ikke rosa, men matcher fargen!), ny bukse, gavekort og herlige klemmer! I love you all! 🙂

Ferden etterpå gikk langs Drammensveien, innom coctailbar før jeg ENDELIG fikk vilja mi og fikk gå på Barbeint. Der hang jeg mye i min «ungdomstid» (dvs 25+) og trodde i min fantasi at det var like kult der nå som da, men for en skuffelse.. Jeg følte jeg feiret 50 årsdag og ikke 40 minus to. Jeg vet jo at ting forandrer seg, men SÅ store forandringer kom litt brått på meg. Vi ble ikke der lenge, selv om det var deilig musikk så var det litt for mange unge mennesker som hadde «pudra nesa si» til at vi hadde lyst til å henge der. Vi endte på SO men der var det så fullt at vi ikke orket og brøyte oss frem til baren engang, så da ga vi opp og dro hjem til toast og min nye Alejandro Sanz-cd, direkte importert med posten fra svigers i Spania.

I dag har vi vært urbane og hengt med gutta på visning og uteservering på St.Hanshaugen og bare kosa oss med mat og kake. Perfekt lørdag!

Perfekt HELG vil jeg egentlig si, jeg er et lykkelig loddet menneske.
Og takk for det! 🙂

(PS! Tusen takk for bursdagshilsner her inne, det er utrolig koselig!)

Blogglisten

En kommentar om “Fru Lykkeligfru

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s