Fru Søndagsengel


Så deilig med sol og vår og hvite blafrende sommergardiner på soverommet, det finnes nesten ikke noe bedre måte å våkne på synes jeg. En kjapp frokost før ferden gikk til Nordstrand der vi hilset på vakre baby Nicola for første gang, spiste deilig lunch med mammaene hennes og Pelle fikk lekt med venninnen Augusta.

Hvis vi noen gang skulle flytte fra Askelien og inn til Oslo igjen, hadde jeg hatt lyst til å bo på Nordstrand. Den utsikten er helt utolig, jeg tror jeg hadde kommet til å sitte på verandaen og sett utover fjorden hele dagen. Det må være godt for sjela og stå opp og strekke seg og se utover verden på den måten! Det er ikke så ille å stå opp her i huset heller altså, misforstå meg rett. Jeg tror jeg må gå bort å snakke pent med naboen og spørre om jeg kan få tynne ut skogen nedenfor litt, da hadde vi sett sjøen som bare det! Det er nesten ingen utsikt i verden som er så behagelig å se på som sjø og hav.(det er ikke uten grunn jeg har en havfruetatovering!)

Utsikt til side. I går kveld så vi katastrofefilmen 2012 (jeg ELSKER katastrofefilmer!) og man kan vel si det kanskje var litt feil dag å se den på… da jeg skulle slippe ut Pelle kjente jeg lukten av svovel, og med min livlige fantasi skal det vel ikke mye til å forstå at jeg holdt på å dåne av skrekk. Jeg synes forferdelig synd på de som bor på Island, og ikke minst DYRA som bor der! Jeg kan ikke se på tv uten å få tårer i øynene når jeg tenker på alle hestene og andre dyr som går rundt i aske og ikke kan finne mat eller vann. Eller bønder som har fått ødelagt livsgrunnlaget sitt kanskje for alltid. Stakkars stakkars. Og her sutrer vi over stengte flyplasser? Jeg skjønner det er kjipt å ikke komme seg hjem, men det er bare å gjøre det beste utav det spør du meg. Det kunne faktisk vært verre.

Nå er det hjemmelaget italiensk pizza på menyen her i huset, og «Luftslottet som sprengtes» som underholdning.

God søndag! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Søndagsengel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s