Fru Bursdagsbarn!


Hurra for meg som fyller mitt år!
Nå er det jammen meg bare to år til jeg når den magiske 40-årsgrensen som jeg har lengtet etter siden jeg fylte 30! Ja, jeg vet det høres RART ut, men det har et par grunner.

Grunn nummer en er at alle damer jeg kjenner og ser som er i 40-åra, er så flotte og selvsikre og modne og vakre og DET er jo selvsagt noe som appellerer til mitt hjerte (og syn, ikke minst, hehe.) Jeg vil også være moden og flott! To år igjen.. jeg holder ut! Jeg tror det skjer noe magisk den natta jeg fyller 40. (Hvis noen forteller meg at Tingeling og Peter Pan ikke eksisterer nå, da faller min verden i grus. Klart de eksisterer! Magi finnes, vi må bare tro på den!)

Den andre grunnen til at jeg gleder meg til å bli ferdig med trettiåra, er at jeg ikke kan fordra oddetall. Helt fra jeg var lita har jeg likt partall best, jeg kan ikke huske jeg noen sinne har valgt et oddetallsete eller et oddetall-lodd for eksempel, frivillig.

Jeg har funnet årsaken til denne oddetallaversjonen. Da jeg var lita pleide jeg å sitte ved føttene til mamma og tegne, mens hun strikket. Hun telte masker, 2, 4, 6, osv og jeg kunne etter hvert hele regla. Da jeg begynte på skolen kom jeg en dag stormende inn døren og ropte: ”Mamma, vet du! Det finnes tall MELLOM de tallene jeg kan!”

Ikke rart jeg ikke liker oddetall, de kom snikende sånn etter at jeg allerede hadde innarbeidet min tallrekke!

I dag skal dagen feires på Four Seasons sammen med 15 gode venner, før ferden går videre ut i Oslos natteliv, og jeg gleder meg MYE til å være sammen med disse menneskene akkurat i dag!

Hurra for meg! 🙂

Blogglisten

5 kommentarer om “Fru Bursdagsbarn!

 1. GRATTIS MED DAGEN!!! Det er kjekt å bli 40 MEN 41 år er IKKE noe gøyt!!! da har liksom telleren startet….

  Men jeg føler meg likedann som når jeg var 30 år….Vill ikke bli KJÆRRING!!!!

  KOS DEG!!!

  Liker

 2. Hei frk, og takk for i går.

  Jeg lurer på …. er ikke 13 lykketallet ditt? For slike «nerder» som meg, så kalles jo dette primtall, og er de kuuuuleste tallene i verden.

  Jeg må samtidig innrømme at jeg også liker partall betydelig bedre enn oddetall… nok en ting vi har felles.

  «Tall geek»

  Liker

 3. GRATULERER med dagen igår!!
  Du er en strålende person idag og imorra og når du blir 40, også klart Peter Pan og Tingeling finnes!!!
  Håper årene går knakende fort så du slipper den oddetallsproblematikken, artig innlegg!!
  Nå håper jeg du våkner opp til en strålende dagen derpå, fornøyd og lykkelig over å være…snart 40 :))
  Alt godt til deg!!
  Stor bursda`klem fra Lokki

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s