Fru Huskelapp


I dag fant jeg ut at jeg har fått min egen private og høyst levende huskelapp!

Vi drar til barteland til helga for å delta i begravelsen til min gamle klassevenninne, og samme dag som den er, har jeg avtalt å møte en journalist her i Oslo.
Da jeg fortalte min kollega som sitter rett ved siden av meg, at jeg skal ha fri på fredag, kom det spontant: ”får du flyttet på intervjuet?” Det var jo helt perfekt at hun minnet meg på det for det hadde jeg jo nesten glemt!

Jeg vil tro at noen ville valgt å bli irritert på en slik kollega, men jeg synes at det er helt enestående! Hun husker ting jeg helt har glemt, hun gir meg gode råd og veileder meg i excelarkenes evinnelige jungel. Jeg setter veldig stor pris på henne og skal, ved anledning, når jeg husker det, kjøpe en liten oppmerksomhet for å vise at jeg er glad for at hun er der!

Man burde egentlig lagt inn noen ”gled en kollega”-dager i kalenderen?
Det skal jeg jammen meg gjøre. Jeg elsker jo å bli satt pris på selv, da må jo andre også gjøre det?

Jeg begynner i morgen! 🙂

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Huskelapp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s