Fru Pluss & Minus


Det er helt på sin plass med ferie snart. ( –> der: se bilde)
Jeg bruker uhorvelig mye energi på å overbevise meg selv om at jeg har SÅ mye energi, at jeg er SÅ positiv, at jeg synes alt er en rosa boble, at jeg elsker det jeg gjør hver dag og at jeg har SÅ trua på alt og alle og bla bla bla. Innimellom dukker jeg ned i sanden og kjenner at det tar på å overbevise seg selv om alt dette hele tiden. Akkurat nå er jeg nede i sanda, i alle fall med den ene tåa. Jeg er ikke så veldig positiv i dag. Jeg har mest lyst til å bare legge meg under dyna og bli der til våren kommer.

Jeg lurer på om det er begravelsen på fredag som holder meg nede. Jeg gruer meg veldig til den og skulle helst sluppet, men jeg vet jeg kommer til å angre resten av mitt liv om jeg ikke får sagt ordentlig farvel, så da får jeg heller sitte her og være litt tung et par dager til.

Uansett så er det vel ganske normalt og være opp og ned på denne tiden av året? Jeg tror ikke jeg er alene. All energi brukes de timene man er på jobb, og når man kommer hjem er det bare inn i joggebuksa, spise middag, opp i godstolen, sove litt, se på tv og gå og legge seg. Heldigvis er konemor og jeg synkronisert på dette også, slik at ingen av oss har rakett i ræva mens den andre er tom for strøm. Og på den andre siden, når en av oss får opp energinivået igjen, våkner den andre også opp av dvalen og vi drar hverandre ut i solskinnet. Mulig det hadde vært bedre om en var pluss og en var minus hele tiden, men akkurat nå synes jeg det er helt ok at begge er minus. En rolig og varm armkrok å krølle seg inn i skal man ikke kimse av. Konklusjonen blir derfor at det er bedre å være to i minus enn en i pluss! (jeg har aldri vært særlig god i mattematikk, men tanken var god.)

Uansett er det snart påske, med trøndersol, alpefett, hyttetur, kald solo i snøen, klister på jakka og fregner på nesa! Bare tanken får meg litt over på plussiden igjen kjenner jeg. (innerst inne er jeg sikkert litt positiv likevel, det bare kjennes litt trått ut av og til.)

* V *
L E V
* L *

Blogglisten

En kommentar om “Fru Pluss & Minus

 1. Du skriver så fiiiint, selv om du er i minus du!!
  Og jeg setter to streker under regnestykket dit, synes det hørtes smart ut!
  Takk for varm, hyggelig og kreativ kommentar hos meg ❥❥❥
  Snille du!
  Og jeg skal ha deg i tankene på fredag, uff livet er grusomt innimellom!
  Ønsker deg en herlig kveld, og morgendag!
  Varm klem fra Lokki

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s