Fru Lykkelig


I dag tidlig da jeg våknet, lå konemor og jeg hånd i hånd under dyna.
Det synes jeg var SÅ romantisk! Tenk så koselig at vi finner hverandres hender mens vi sover, det er et lite minne som er verd å gjemme på til stormen kommer. (eller, det er aldri noen storm hos oss egentlig. En liten kuling i ny og ne kanskje, men den blåser fort over. Heldigvis!)

I dag skal et vennepar av oss bli foreldre for første gang!
Jeg gleder meg til å høre om opplevelsen og til å hilse på den lille jenta deres. Det må ha vært en rar natt for dem… og vite at dette var den siste natta i deres liv at det bare var de to. Fra og med i dag har livet snudd seg helt. Det er ganske fantastisk synes jeg, og veldig veldig koselig! Håper alt går bra med mor og barn i dag, jeg sender en tanke til englene mine, sånn for sikkerhets skyld.

Og så sender jeg en tanke til englene mine og ber dem passe på mannen og barna til Ingrid. De må ha hatt en helt forferdelig helg, jeg kan ikke engang forestille meg hvor forferdelig den har vært. Jeg synes at JEG har hatt det trist og leit, hvis man ganger det med en fantasillion så kanskje man kommer i nærheten av hvordan de må ha følt og hatt det.

Det setter ting i perspektiv.
Akkurat nå føler jeg meg som verdens heldigste jente, hvor makabert det enn må virke.
Kanskje jeg til og med ER det. Verdens heldigste jente. Hvem vet?
(- noe sier meg at jeg nok deler førsteplassen med ganske mange andre, men det er en førsteplass jeg gladelig gleder!)

Kjærlighet til folket!
Ha en fin dag! 🙂

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Lykkelig

 1. Nydelig innlegg!!
  Og det er så hyggelig å lese om folk som har det godt!!
  Jeg tror det er en god egenskap å kunne ha empati med andre – som du tydligvis har!
  Det å føle med – uten å overta følelsene tror jeg gir styrke til den som lider og til den som står ved siden av.
  Ønsker deg og din kjære en strålende dag!
  Klem Fra Lokki

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s