Fru Pripp


Jeg har blitt så gammeldags at jeg tok meg selv i å riste på hodet da jeg leste avisen i dag. Der sto det nemlig at en av vårens trender er å flashe undertøyet.

For det første så jeg for meg jenter som allerede liker å gå halvnakne på byen. Når det nå står i avisa at det er helt greit, regner jeg med at vi ikke akkurat får se mindre av dem. (og grensen er TYNN mellom pent og vulgært) For det andre ser jeg for meg de som ikke helt forstår at man ikke trenger følge all mote slavisk hvis man egentlig ikke har peiling, som vil komme på byen med ihjelvaska undertøy (som engang var hvitt) utenpå t-skjorta. Og så har du de som kommer til å misforstå alt og komme i all sin prakt (og da er vi inne på appelsiner igjen) i bh og åpen dressjakke. Jeg gleder meg allerede…

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli kalt frøken Pripp. Og det vil nok overraske mine venner fra ungdomstiden, da jeg ikke var så veldig nøye på alt. I alle fall ikke utad. Hva jeg tenkte etterpå når jeg satt på rommet mitt alene er det vel ingen av dem som vet. Akkurat det der er jeg heldigvis ikke alene om å ha med meg i bagasjen. Skal tro hvor mange tenåringer som har sittet og grått på rommet sitt fordi de har sagt eller gjort dumme ting bare for å tøffe seg og få anerkjennelse fra de andre. Og i stedet for applaus har det gitt dem dårlig rykte. (Som man aldri blir kvitt fordi folk stadig henger igjen i det du gjorde for 25 år siden og ikke skjønner at de fleste forandrer seg. Bitter jeg? Neida, jeg er langtifra bitter.)

Sett i etterpåklokskapens lys (nå som jeg tross alt nærmer meg 40) vil jeg heller at de rundt meg skal synes at jeg er en kjedelig og prippen kjerring i bomullstruser, enn at jeg vil gi dem vann på mølla og dritt å bade i ved å følge denne moten eller være tankeløst impulsiv.

Jeg sparer de blondene til noen som fortjener dem jeg, tenker jeg 😉

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Pripp

  1. Huttetu, jeg håper den moten der ikke biter på meg! Moter har jo en skummel tendens til å fenge en. Nei, jeg skal da klare å oppføre meg anstendig 🙂
    Ha en fin helg!

    Liker

  2. Hahah, jeg vet med sikkerhet at jeg ikke kommer til å slenge meg på den bølgen der i allefall, det var nok med «badedrakttopper under dressjakken»-moten på 80-tallet! 😉

    Ha en fin helg du og! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s