Fru Appelsinhud


Det er ett plagg jeg elsker over alle plagg og det er stillongsen. Jeg kunne ikke levd et liv uten stillongs! Mykt, deilig og ikke minst fleksibelt! Man kan gjøre alle akrobatiske øvelser i en stillongs.

På den andre siden er det et plagg jeg ikke kan fordra (men likevel bruker innimellom) og det er TIGHTS. (finnes det ikke et norsk ord for det??) For det første så er det HELT umulig å få den til å henge på kroppen min. Jeg vet ikke om jeg burde hatt større rompe eller bredere hofter og smalere midje eller alt på en gang eller hva det er, for den sklir ned og får meg til å sægge, og hvor lekkert er det å sægge tightsen? Lykken er at man er oppegående nok (ja faktisk!) til å huske det om morgenen, sånn at man tar på skjorte eller jakke som rekker nedenfor stompen, men likevel.. det er ikke veldig fint å stå midt på gulvet og trekke den opp.. eller enda verre, gjøre det på bussen og glemme at man ikke er alene men at det sitter ca 20 stk bak en og glor..

Den andre grunnen til at jeg ikke er glad i tights, er at det er så utrooooolig mange som går i det klesplagget som ikke skulle gjort det. Med mindre du er 12 år og ikke har valpefett engang, er en beige eller en hvit tights IKKE å anbefale. Når man ser appelsinhuden trenge seg på gjennom stoffet og formerlig DISSE når du går, får jeg lyst til å gå bort og spørre om 1) Har du ikke speil? Eller 2) gir du faen i hvordan du ser ut? Hvordan KAN man IKKE kle på seg noe annet når det klumper seg under stoffet? Mulig jeg både er fordomsfull og slem nå, men det får så være. Noen burde si fra til de som ikler seg hvite og beige trange benklær (uten noe over rompa og nedover lårene) at det forutsetter omtrent plettfri hud og veltrente ben og rompe. Vi andre som ikke er perfekte, kan holde seg til tights i mørke farger. Eller enda bedre, vi kan slutte å bruke det. Vi blir bare tjukke av å gå med bukse med strikk i livet dag ut og dag inn.

For å etterleve mine egne utsagn og meninger har jeg tenkt å 1.) slutte å bruke den tightsen som ikke greier å henge oppe av egen hjelp eller 2.) kjøpe bukseseler for å få den til å henge.

Og ser du meg i en lys tights og jeg har glemt å ta på noe utenpå, kan du bare være så snill og sende meg hjem igjen.

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Appelsinhud

  1. ER SÅ ENIG….men pokker`n hvorfor kommer disse tilleggene når jeg ikke vill ha dem….alle sier tren og spis lite…men jeg sitter jo aldri på rompa..OK når jeg blogger…..ellers løper jeg fra det ene til det andre….og glemmer å spise!! men allikavel blir det ikke bedre!!!!…men jeg bruker ikke tights..Kos deg med stilongs…det har jeg også…men den skal jo vøre under alt det andre og da er det OK!!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s