Fru Fremgangsrik


Det er ikke alltid det er så mye som skal til for å gjøre dagen bra!
I går vant jeg tre flasker vin på jobben, hurra for meg!

Ikke fordi jeg fikk inn en millionkontrakt akkurat, men fordi jeg brukte hodet. Hurra for meg!

I dag har jeg pleiet nettverk og kontakter og selv om jeg ikke akkurat ligger på ti på topp sånn inntjeningsmessig sett, har jeg i alle fall økt mine sjanser til å nå dit til slutt! Og hvis jeg tar i betraktning at jeg er ganske ny i gamet, OG at jeg svelger mine egne kameler hver eneste dag fordi jeg har bestemt meg for å ikke gi meg, er det en god start. Konkurranseinstinktet mitt er til tider litt usunt, men det får så være.

Hurra for meg!

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s