Fru Lesehest


I dag på bussen satt jeg ved siden av en som leste fra en e-book. Det er første gangen jeg har sett en sånn på ordentlig og jeg måtte jo smugtitte litt bort på den mens jeg satt gjemt bak min egen svenske krim.

Det er mulig jeg ombestemmer meg, men jeg kjenner på hele meg at jeg aldri kommer til å kjøpe meg noe sånt. Kanskje han leste en kjedelig bok, hva vet jeg, han så ikke konsentrert ut i det hele tatt i alle fall. Og det ser da helt utrolig gørr ut å sitte der med en sånn på fanget og så trykke på skjermen hver gang man skal bla om? (Eller er det bare det at det er noe nytt? Det kan jo hende, jeg kan jo være litt gammeldags kritisk til slike nymotens greier. Jeg er tross alt min egen bestemor må vite.)

Nei takke meg til en god gammeldags bok, med permer og ark og duften av papir og trykksverte. Som er spesielt utvalgt etter å ha stått i butikken (eller på nettet) og gjort seg lekker for meg, som etter å ha blitt lest kan stå i bokhylla og se fin ut og pynte opp resten av sitt liv. En elektronisk dings kan aldri måle seg med det, i alle fall ikke mine øyne. Mulig dine øyne ser det annerledes, og det er helt i orden.

Så lenge du leser er det vel egentlig det samme for meg 😉

God bok!

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Lesehest

  1. Nei, takke meg til! Vanlige bøker er og blir det beste. Litt kjedelig å sitte på hytta og lese krim på e-booken, også går en plutselig tom for strøm, akkurat idet morderen skal bli avslørt! Huff … Dessuten er jo bøker utrolig pent. Jeg kan kun se én positiv ting ved disse elektroniske bøkene, og det er at de sparer miljøet.

    Liker

  2. Hmm– jeg er ikke sikker på om de sparer miljøet engang, det er jo elektroniske duppedingser som sikkert må kastes som spesialavfall.. ? En bok kan jo brennes (men nå er vel ikke DET miljøvennlig lenger heller..) så jeg er neimen ikke sikker på hva som er best.

    (er det forresten noen som kan forklare meg kommentar-reglene? Kommenterer jeg det du skriver her, eller gjør jeg det i din blogg?? *forvirret*)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s