Fru Livsglede


Deilige søndag! Å våkne uthvilt og glad til sola som skinner inn soveromsvinduet, hutre seg ut på badet, ta på raggsokker og stillongs, legge i ovnen, lage seg en kaffe på den nye kaffemaskinen, koke egg, vekke kona, spise frokost, kle på seg varme klær, leke i snøen med Pelle, komme inn igjen til et varmt hus, se på langrenn på tv, drikke enda mer kaffe, sitte på et saueskinn i godstolen og kjenne at kroppen slapper av, det er lykken i livet akkurat nå.

Lykke til tross, i går fikk jeg vite at en gammel klassevenninne har fått kreft og at det har spredd seg. Jeg ble helt satt ut og begynte å gråte, det er ikke noe i verden jeg synes er så urettferdig som kreft! Når friske unge mennesker som ikke har gjort en flue fortred i hele sitt liv, og som har levd sunt og godt, er verdens mest positive og blide, har barn og mann og familie blir syke, gjør det meg helt motløs. Jeg har drømt om henne i hele natt, jeg skulle ønske det var noe JEG kunne gjøre, men det er det jo ikke. Det føles meningsløst å legge sin lit til Gud også, hvis han finnes, hvorfor lar han sånt skje?

Jeg tar henne uansett med i mine tanker og bønner, det skader i allefall ikke og det er jo også noe å holde fast ved. Mirakler skjer jo! (det velger jeg i allefall å tro på.)

Ta vare på deg selv og dine, nyt søndagen og gled deg over livet! Det viser seg gang på gang at det er alt for skjørt til å bare kaste bort på å klage over kulda og fyllesjuke.

Blogglisten

En kommentar om “Fru Livsglede

  1. Det er så trist når man hører om slikt…og man starter tanker i hode som himmel og hav hva er det vi kaver etter. Vi strever så etter…god jobb..skal se bra ut…trene trene spise sundt..pga. det er INN…Være sosial og ha store middager som man har laget helt fra bunn av…vakkert hus ,,spennende reiser og populære og vakre barn:: Jeg er så trøtt av det…nå det er helse og godheten man får fra fam. og venner som betyr mest. Min Far døde av kreft for 9 år siden…og det var så hardt og tøfft å den store sterke Pappan ble spist opp innenfra. Men heldigvis mange overlever og har det bra-.OG JEG HÅPER AT DIN VENNINE FÅR DEN HJELPEN HUN SKAL HA OG BLIR 100 ÅR!!! Kos deg og sov godt..beklager tok litt av…=/

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s