Fru Frostrøyk


Fredag er den deilig dag! Full av energi og glede, tenk om hver dag hadde vært sånn? Lurer på om man kan lure seg selv til å tro at det er fredag hver dag, da hadde jeg jaggu meg fått gjort mye!

I går flyttet vi om på jobben og jeg har inntatt min nye plass. Vi har omorganisert hele sjappa med nye team og nye kunder og budsjetter, og jeg synes det er veldig spennende og gleder meg til året som kommer.

Jeg er en for øvrig også en heldiggris og har fått plass ved vinduene på sjøsiden og kan titte ut på Ekebergrestauranten og Operaen, og ikke minst sjøen! Dette kommer til å føre til MYE dagdrømming skjønner jeg.. Jeg elsker sjøen! Selv om fjordtarmen som er utenfor vinduet mitt nå ikke er den beste og vakreste i verden, så ER det tross alt en del av havet som ligger og fryser utenfor her. Forstrøyken ligger tung over isen og fuglene ser ut som om de har fryst fast.

Jeg kan lukke øynene og følge fjorden ut av Bjørvika, forbi Bygdøy, Lysaker, Snarøya, Høvik, Holmen, Konglungen og Vettrebukta (vinke vinke!) og videre helt ned til Stavern (der skal jeg bo når jeg bli gammel, i et lite hvitt hus med utsikt utover havet og når stormen setter inn skal det blåse skumtopper helt opp på verandaen min og jeg skal sitte inne i gyngestolen og kose meg mens vinden uler rundt hjørnene, drikke portvin med kona mi og trøste Pelle som sikkert synes det er skummelt) og ut i storhavet. Når jeg ikke dagdrømmer om båttur på fjorden, kan jeg drømme om et deilig måltid på Ekebergrestauranten eller en strålende forestilling i Operaen. (ikke like spennende som båtturen merker jeg, men dog.)

Takk og pris for fri fantasi og evnen til å drømme, uten den hadde jeg ikke vært rare jenta tror jeg.

God helg! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s