Fru Rød på øra


Jeg må jo bare si at jeg ble ganske rød på ørene da jeg så jeg hadde fått en kommentar fra selveste fru Grung på blogginnlegget her om dagen. Hvordan har hun fått det med seg? Hvordan i all verden så hun den ene lille setningen min blant de hundre millionene av innlegg på nettet? ( Jada jeg vet jo at dette ligger åpent, men likevel? Googler hun seg selv daglig? Har hun et filter som samler opp ting som blir skrevet om henne og sender henne en autogenerert mail?)

Ikke nok med at jeg ble imponert, jeg ble jo også lettere flau, for det var jo bare FLAKS (eller uflaks?) at det var henne dagens dose av PMS gikk utover. Ikke det at jeg trekker tilbake det jeg sa, jeg blir fortsatt (uansett PMS eller ei) ganske irritert over mye hun skriver.

Ved nærmere ettertanke er det nok mange som irriterer seg grønn og blå over det jeg skriver også? Den tanken har ikke slått meg før.. den er ganske enerverende (som min kone ville sagt.)

Takk Trine! Heretter skal jeg vokte mine ord! (som min kone også sa jeg skulle gjøre..)

(jeg kan jo vel lyve så mye jeg vil her på nettet, det er jo ingen som leser det likevel mener jeg..)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s