Fru Señora Perez


I dag har jeg et utrolig sug etter Spania! Mulig det har noe å gjøre med fotballkampen i går og det faktum at Barcelona vant Champions League å gjøre, men det har nok også med å gjøre at sommeren er her og en sommer uten en tur «hjem» til Spania blir ingen fullkommen sommer. (jeg lurer forresten på om jeg kan tillate meg å skrive hjem uten anførselstegn? For det ER jo hjem? Hjem til svigers, hjem til huset, hjem til minner, hjem til familien? Hm. Sistnevnte avgjør saken. Jeg fjerner hermetegnene.)

Jeg skal hjem til Spania snart! Hurra! Og det er bare to måneder til jeg er der! Til jeg skal våkne ALT for tidlig fordi det er for varmt til å sove, til jeg har forbannet de bjeffende hundene til naboen x-antall ganger gjennom natten, til jeg skal snike meg ut av soverommet uten å vekke min deilige solbrente kone, tusle ut på stua med bustete hår og en rosa sarong, si GOOOOD MORGEEEN til Juan som allerede har vært oppe lenge og sitter i godstolen sin og ser på ett eller annet spansk matlagingsprogram mens han spiser en fersken, til jeg skal skjære meg noen STORE biter av den STORE spanske skinka de har kjøpt (kun for min skyld, og som jeg spiser opp i løpet av de ukene vi er der)til jeg skal drikke et glass ferskpresset appelsinjuice som svigerfar har laget til meg, til jeg skal drikke en kopp kruttsterk kaffe ute i sola, spise et egg fra en frittgående spansk og lykkelig høne, til jeg skal legge meg ut på solsenga og lese boka mi, myse mot sola, vifte med tærne, nynne til en eller annen eurotechnotrancelåt som kommer fra nabohuset og bare kjenne at livet er herlig!

Ahhh, viva España!

En kommentar om “Fru Señora Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s